Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Tânărul dispărut ieri a fost găsit înecat în lacul din Cisnădie

Tânărul dispărut ieri a fost găsit înecat în lacul din Cisnădie

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a anunțat joi dimineață că tânărul dispărut ieri a fost găsit înecat în lacul din Cisnădie.

”Forțele ISU Sibiu au reluat misiunea de căutare în această dimineață cu două bărci pneumatice iar tânărul a fost găsit decedat în apa lacului. Nu a mai fost necesară intervenția echipajului de scafandrii”, a transmis ISU Sibiu.

Din păcate, tânărul avea doar 19 ani.

Reamintim că doi tineri, de 17 și 19 ani, au ajuns ieri după-masă în lacul din Cisnădie, după ce s-ar fi dezechilibrat în timp ce plimbau cu bicicletele. În scurt timp, la fața locului au intervenit un echipaj de pompieri, un echipaj SMURD ale ISU Sibiu, precum și un echipaj de tip B al Serviciului de Ambulanță.

Unul dintre tineri, un băiat de aproximativ 17 ani, a fost scos din apă conștient și speriat, iar după ce a primit îngrijiri medicale din partea echipajului Ambulanței a fost în afara oricărui pericol. Celălalt tânăr, în vârstă de aproximativ 19 ani, a fost căutat de pompierii militari cu barca pneumatică până la lăsarea întunericului. În această dimineață trupul lui neînsuflețit a fost găsit.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3006

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus