Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Ce facem în weekend? Mergem la picnic sau la yoga

Ce facem în weekend? Mergem la picnic sau la yoga

Teatrul GONG își reia activitatea în afara mediului online, în această după-amiază. De asemenea, terasele Sibiului au mai multe concerte programate, iar duminica se arată a fi o zi pe care o vom petrece relaxându-ne în mijlocul naturii.

Vineri, 19 iunie

În această seară sunteți așteptați din nou la Pizza by Tango, de unde puteți comanda pizza exact așa cum vă doriți – cu de toate, în combinații inedite, de post sau cu tot ce vă doriți de o săptămână să mâncați, alături de un tiramisu delicios la desert. Tot ce trebuie să faceți este să comandați și să ridicați preparatele de la locație sau să solicitați să fie livrate oriunde vă aflați, gratuit. Nu uitați că puteți profita și de un fresh răcoritor, ideal lângă orice preparat comandat.

„Gagaga și alții ca el” îi așteaptă pe copiii cu vârste între 3 și 7 ani, la Teatrul GONG, în această după-amiază. Este un spectacol educativ ce reunește mai multe povestiri inspirate din literatura universală, în care cei mici descoperă că fiecare acțiune are și o reacțiune cu consecințe pe măsură. Spectacolul este unul interactiv, copiii având posibilitatea să se implice direct în desfășurarea acestuia. Acesția aplică „amenzi”, cântă alături de personaje și le răsplătesc dacă acestea își îndreaptă comportamentul, determinând finalul fericit al poveștii.

Prețul unui bilet este 50 lei (prețul este valabil pentru un grup format din membrii aceleiași familii, dar nu mai mult de 10 persoane). Spectacolul se desfășoară în curtea interioară a Teatrului Gong.

Mango Bar deschide weekendul la ora 19, pe terasă, alături de Vlad & Darius. Detalii pe pagina de Facebook a evenimentului. 

Iubitorii de muzică clasică sunt invitați la unul din primele concerte cu public ale Filarmonicii de Stat Sibiu, de la ora 19, pe pietonala din fața Casei de bilete a Sălii Thalia. Orchestra simfonică va interpreta astfel fragmente din ’’Codex Caioni’’de Doru Popovici, ’’6 dansuri românești de Bela Bartok ’’ și ’’Simfonia nr.41’’ în Do Major ’’Jupiter’’ de Wolfgang Amadeus Mozart, sub conducerea dirijorului Bogdan Postolache. Prețul unui bilet este de 20 lei, iar posesorii de abonamente își pot folosi tichetele rămase.

Diseară, de la aceeași oră, în cadrul Astra Film Online, vizionăm Proiectul Corvin. Filmul prezintă cel mai mare și mai premiat proiect de dezvoltare urbană din Europa Centrală, transformând aproximativ nouă hectare din sectorul 8 al Budapestei, ceea ce a dus la demolarea clădirilor din zonă. Acest lucru a forțat relocarea a o mie de familii, printre care și romi, care își amintesc cu nostalgie și spirit critic despre vechiul lor cartier.

Trupa Rym concertează în această seară, de la ora 20, la Joyme Pub. Tinerii artiști vor încânta publicul cu cover-uri ale celor de la: Queen, U2, Coldplay, Lady Gaga & Bradley Cooper, James Brown, Whitesnake și multi alții.

Campania IZOLART a BIS Teatru Sibiu continuă în această seară, de la ora 21. Detalii găsiți pe pagina oficială de Facebook a evenimentului. Spectatorii care vor să se implice în campanie pot plăti un bilet opțional la linkul de AICI.

Sâmbătă, 20 iunie

Ghinda Atelierului din parcul Sub Arini se redeschide weekend-ul acesta. Sâmbătă dimineața, de la ora 11, vizitatorii care cumpără ceva dulce vor primi din partea casei o limonadă sau socată.

Bicicletele cochete pedalează din nou, mâine de la ora 15:30 până la 18:30, în cadrul celebrării Zilei Internaționale a IEI. Informații despre traseu aflați AICI

De la ora 21, dacă vă era dor de o petrecere în aer liber, puteți merge pe Dealul Gușteriței, la Jungle Vibes. Accesul este gratuit și vor mixa Natty Ned Selekta, D.Vibez, MadLiquid, Tazzikee și Alexvnder.

Duminică, 21 iunie

Transylvania Guide Sibiu organizează „Marea evadare în Colinele Transilvaniei”, duminică de la ora 10. Drumul începe din Laslea, din dreptul bisericii evanghelice. Detalii despre costul participării și despre eveniment găsiți AICI

De la aceeași oră, în parcul Sub Arini are loc YogaPark - Yoga pentru toți. Această clasă se adresează oricărui nivel, inclusiv și persoanelor care nu au mai practicat yoga până acum. În caz de vreme nefavorabilă ora se anulează. Alexandra Mandache, instructor yoga atestat, este cea care va susține cursul, iar contribuția fiecăruia este o donație de minimum 10 lei. Detalii AICI

De la ora 11, sunteți invitați la un picnic în Cindrel, organizat de Asociația My Transylvania. Detalii aflați de pe pagina oficială de Facebook a evenimentului. https://www.facebook.com/events/246953486738366/

Iată programul:

11:00 Bufet pentru picnic în curtea unei gospodării tradiționale

11:30 Drumeție ușoară prin livezile din jurul satului

12:30 Picnic în natură

14:00 Masă - partea a doua, fel principal

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1430

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus