Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Cardurile de sănătate eliberate până în 2014 vor fi rescrise şi vor avea o valabilitate de şapte ani

Cardurile de sănătate eliberate până în 2014 vor fi rescrise şi vor avea o valabilitate de şapte ani

Guvernul a aprobat joi un act normativ potrivit căruia cardurile de sănătate eliberate până în 2014 vor fi rescrise şi vor avea o valabilitate de şapte ani.

"Guvernul a adoptat un act normativ foarte important pentru populaţie, care vizează cardul de sănătate - cardul naţional de sănătate - care expira până la data de 31 iulie 2020", a spus şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, citat de Agerpres.

El a menţionat că, potrivit acestei hotărâri, pentru completarea normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la cardul naţional de asigurări sociale, cardurile de sănătate eliberate până în 2014 vor fi rescrise şi vor avea o valabilitate de şapte ani.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: card sanatate

Vizualizari: 1459

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus