Vineri,
10.07.2020
Cer Senin
Acum
27°C

Ce facem în weekend? Seară de bere și spectacole de teatru, în aer liber

26 Iunie 2020 12:51

Ce facem în weekend? Seară de bere și spectacole de teatru, în aer liber

Weekend-ul acesta, dacă vremea ne va permite, ne vom bucura de yoga în familie, teatru în aer liber atât pentru copii cât și pentru cei mari, precum și de un concert Fără Zahăr, duminică seara. Nu uitați nici de pizza delicioasă pe care o găsiți în Piața Mică.

Vineri, 26 iunie

La Pizza by Tango, puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Tot ce trebuie să faceți este să comandați și să ridicați preparatele de la locație sau să solicitați să fie livrate oriunde vă aflați, gratuit. Nu uitați că puteți profita și de un fresh răcoritor, ideal lângă orice preparat comandat.

Teatrul GONG ne invită din nou la un spectacol în aer liber. Astăzi, de la ora 18, micuții vor descoperi povestea „Sarea-n bucate”, după Petre Ispirescu, adaptare de Florin Grigoraş. Spectacolul se desfășoară în curtea interioară a teatrului, are o durată de 45 minute, iar prețul unui bilet este 50 lei (prețul este valabil pentru un grup format din membrii aceleiași familii, dar nu mai mult de 10 persoane).

GameSpot îi așteaptă pe jucătorii de poker la un turneu care începe la ora 19 și va dura până târziu în noapte. Taxe de participare și alte informații despre turneu găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

La Mango pe terasă, de la ora 19, e Another Kind of Friday, pe ritmurile lui FunkyDrop. Accesul la acest eveniment este doar pe bază de rezervare (0757 881 881) cu un număr de limitat de locuri (în funcție de capacitatea terasei). Mesele sunt de maxim patru persoane.

O jumătate de oră mai târziu, BIS Teatru prezintă „Povestea poveștilor”, după Ion Creangă, repetiție cu public. Numărul locurilor este limitat. Detalii despre spectacol și modul în care puteți participa se găsesc pe pagina de Facebook a evenimentului.

La Play-off este weekend warm-up în această seară, de la ora 20. Astăzi, cei prezenți vor petrece într-o atmosferă relaxată, pe beat-urile lui Mike The Hype.

Zilele acestea, între 11 și 22, în Piața Mică veți putea vizita expoziția de modelaj „Teddies Riot”, semnată de Andrei Pandea. Expoziția este disponibilă în cadrul proiectului Orașul Artiștilor. Găsiți detalii AICI.

Sâmbătă, 27 iunie

Spectacolul Sarea-n Bucate este reluat sâmbătă, de la ora 10, la Teatrul GONG, pentru cei care nu au reușit să-l vadă vineri.

De la ora 17, la Charlie’s Specialty Coffee and Brunch este Beer Night. Doar în această seară, la oricare două beri comandate, cea de-a treia va fi din partea casei. Veți regăsi două tipuri de bere la draft, 1717 Red Ale și Csiki Sor, precum și multe alte beri la sticlă, locale și nu numai. De asemenea, lângă bere veți putea alege aperitive precum Guacamole & Belgian Fries, Nachos cu sosuri home-made și alte tipuri de finger food. Rezervări: 0754 803 534.

Dacă vă era dor de seri disco, locul vostru sâmbăta aceasta este la Piano pe terasă. De la ora 18, muzica vă va face să lăsați scaunele la o parte și să vă bucurați de ritmurile melodiilor care garantat vă transportă în trecut. Nu uitați hainele funky și buna dispoziție. Detalii AICI.

Avanpremiera spectacolului „Povestea poveștilor” are loc sâmbătă, de la ora 19:30. Evenimentul va fi în Grădina BIS, de pe strada Ștefan cel Mare, nr. 56, iar numărul de locuri este limitat. Biletele pot fi achiziționate online, de AICI.

Duminică, 28 iunie

Ziua de duminică e dedicată familiei. Pe Valea Avrigului, între 10 și 13, Ioana vă așteaptă să petreceți câteva ore alături de cei mici, cu jocuri, yoga, un picnic în natură și multă relaxare. Veți învăța tehnici de respirație, de conectare și posturi care aduc deschidere, echilibrare, flexibilitate și o stare de bine îndelungată.

Programul cuprinde:

10:00- 11:15  Yoga Morning practice (Adulți) cu @Ioana Mohanu

12:00 – 13:00 Yoga Family @Ioana Mohanu

Costul de participare este de 25 de lei/persoană, iar locurile sunt limitate. Puteți să vă înscrieți AICI

Trupa Fără Zahăr revine la Sibiu, de această dată la terasa Mango. Duminică seara, de la ora 20, cei doi artiști vă așteaptă la un „Șpriț acustic”, iar intrarea este 40 de lei. Detalii aflați de pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.

Foto principală: arhiva TS

Vizualizari: 1313

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Social
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus