Marţi,
27.07.2021
Cer Senin
Acum
19°C

Cheia pentru a nu se prăbuși economia Sibiului: ”Susțineți micile afaceri locale!”

Cheia pentru a nu se prăbuși economia Sibiului: ”Susțineți micile afaceri locale!”

Ciprian Faraon, vorbește în această ediție a emisiunii INFOBiz despre ce ar trebui să facă micii antreprenori locali, dar și sibienii, pentru ca economia Sibiului să treacă de această perioadă. ”E nevoie, ca noi sibienii, să ne reconfirmăm conservatorismul și protecționismul pentru ceea ce este local", spune Ciprian Faraon.

Omul de afaceri vorbește despre posibilitatea de a avea și în Sibiu un faliment în masă, iar pentru a nu se ajunge acolo este nevoie de susținere reciprocă: antreprenori, angajați, clienți. Dar o relație cinstită, în care niciunul să nu profite de ceilalți.

”Decidenții de la București, dar și cei de la Sibiu, cei cu competențe, înteleg greu să se mobilizeze, să ofere soluții reale și imediate, economia locală începe să gâfâie, salariații încep să-și piardă locurile de muncă. Afacerile încep să stagneze, se anunță chiar un recul. Scenariul unui faliment de masă este tot mai des auzit. Eu sper să nu fie așa, și să reușim să trecem cât mai bine peste această perioadă. Ca acest lucru să se întâmple, e nevoie de fiecare dintre dumneavoastră. E nevoie, ca noi sibienii, să ne reconfirmăm conservatorismul și protecționismul pentru ceea ce este local", spune Ciprian Faraon.

Accesati link-ul pentru pagina YouTube a Turnul Sfatului TV pentru a urmari intreaga emisiune!

Vizualizari: 2285

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus