Vineri,
10.07.2020
Cer Senin
Acum
27°C

Cinci noi infectări înregistrate la Sibiu, toate la adulți. O persoană a fost externată

26 Iunie 2020 13:49

Cinci noi infectări înregistrate la Sibiu, toate la adulți. O persoană a fost externată

Alte cinci persoane au fost confirmate cu infecție cu noul coronavirus, în județul Sibiu, în ultimele 24 de ore, numărul total ajungând la 632 cazuri. 

Cele mai recente cazuri de COVID-19 înregistrate la Sibiu au fost toate la adulți, astfel că, de la debutul pandemiei și până în prezent, au fost identificați 591 adulți infectați și 41 copii. Conform datelor transmise de Prefectură, în ultimele 24 de ore a fost externată o persoană, numărul vindecaților ajungând la 471. Totodată, dintre acestea, patru persoane au fost reinfectate.

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 1039 persoane izolate și 26 persoane în carantină. 

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au răspuns unui număr de 47 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 94 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Avertismente scrise pentru cei care nu poartă mască

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În cursul zilei de 25 iunie, polițiștii sibieni au verificat 853 de persoane și 9 SC/PFA cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Polițiștii locali au verificat 361 de persoane și au avertizat în scris 25 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

Vizualizari: 1796

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Social
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Kokos 1

Acum 1 săptămână

Avertismente scrise=frectie la piciorul de lemn! Romanul stie frica doar de amenzi , nu de avertismente! Normal ca aproape nimeni nu mai poarta masca daca primesc doar avertismente. Ar trebui amenda de 1000 lei ca sa-l usture , daca nu-si cumpara o masca cu 2 lei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus