Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
7°C

Un nou oraș sibian are taxi. ”Scăpăm de ”rechini””

Un nou oraș sibian are taxi. ”Scăpăm de ”rechini””

De curând orașul Copșa Mică are din nou serviciu de taxi, după ce primăria a înmânat recent primele două autorizații.

Prima autorizație a fost înmânată în data de 29 mai firmei Alesio Flori Taxi SRL.

”După mai mulți ani, orașul Copşa Mică are din nou serviciu de Taxi. Astăzi s-a înmânat prima autorizație de taxi persoane firmei Alesio Flori Taxi SRL. Mai sunt încă 9 licențe de taxi disponibile, care au fost scoase la atribuire, deci în scurt timp vor mai apărea mai multe mașini / firme, care vor presta acest serviciu în oraș. Le urăm tuturor succes şi drumuri bune!”, transmitea primăria Copșa Mică la momentul respectiv.

Între timp, primăria a anunțat și cea de-a doua licență. Primarul Tudor Mihalache a explicat pentru reporterul Turnul Sfatului că vestea a fost bine primită de comunitate.

”Pe lângă faptul că această activitate este reglementată și se plătesc niște bani la bugetul local ne mai ajută și pentru că în felul aceasta scăpăm de persoanele care efectuau curse și transportau persoane ilegal, scăpăm de ”rechini”, cum li se mai spune”, a declarat primarul Tudor Mihalache.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3787

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus