Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Aproape o săptămână de la dispariția fetiței de cinci ani. Căutările se întorc pe Cibin

Aproape o săptămână de la dispariția fetiței de cinci ani. Căutările se întorc pe Cibin

Pompierii militari continuă și astăzi căutările fetiței în vârstă de cinci ani care a căzut în râul Cibin, în urmă cu aproape o săptămână. 

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au reluat în această dimineață misiunea de căutare a copilului. După ce, ieri au efectuat căutări la ieșirea din municipiul Sibiu și în zona barajului Robești, astăzi misiunea salvatorilor se va desfășura din nou în Sibiu, pe cursul râului Cibin, în zona străzii Orzului, respectiv ieșirea din Sibiu spre localitatea Agnita, transmite slt. Alina Voina, din partea inspectoratului. La momentul actual participă la căutări 25 pompieri militari, cu două bărci pneumatice cu accesoriile din dotare.

În colaborare cu Serviciul de Gospodărire a Apelor, debitul râului Cibin va fi menținut la valori constante în scopul optimizării Intervenției salvatorilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1293

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus