Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Sibiu: șase noi infecții cu COVID-19 și o persoană externată

Sibiu: șase noi infecții cu COVID-19 și o persoană externată

Numărul confirmaților cu infecție cu COVID-19 la Sibiu a ajuns astăzi la 644, după ce șase noi persoane infectate au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. De asemenea, o persoană a fost externată și alte două au decedat. 

Printre noile confirmări se numără un copil, restul fiind adulți (total: 602 adulți și 42 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 484 de persoane, iar 52 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. Numărul persoanelor care s-au reinfectat se menține la patru, arată Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu. 

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 1013 persoane izolate și 23 persoane în carantină. 

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au răspuns unui număr de 30 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 94 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1837

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus