Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

A Cote: Afacere de familie cu cele mai frumoase cadouri florale din Sibiu

A Cote: Afacere de familie cu cele mai frumoase cadouri florale din Sibiu

Cine suntem?

A Cote - un tribut pentru bunul gust, o călătorie începută acum 6 ani care are în spatele ei mult efort și perseverență, multă muncă și pregătire constantă.

Atelierul nostru a apărut din pasiune pentru flori, din dorința de a prezenta aranjamente florale frumoase și diferite, iar astăzi oferim servicii complete și complexe pentru clienți privați și corporate.

Filozofia noastră este simplă, dacă ai pășit în atelierul nostru, trebuie să ne asigurăm că te-am impresionat, că te vei întoarce și că vei recomanda serviciile noastre mai departe.

Domeniul floristic este în continuă schimbare și dezvoltare, vrem și reușim să ținem pasul. Încercăm să educăm clienții noștri în ceea ce privește alegerea florilor, aranjarea acestora într-un buchet sau aranjament, întreținerea lor pentru o viață cât mai lungă, destinația lor.

Așadar, fie că alegi un design floral, un întreg concept de eveniment sau serviciul de styling pentru o aniversare sau o petrecere la birou, echipa a Cote își va pune toată pasiunea pentru a reda cât mai bine viziunea și imaginea dorită, pentru a crea un moment de neuitat.

Echipa noastră

Suntem o familie, atât în atelier cât și în viața de zi cu zi. Așa că, orice realizare, satisfacție, dificultate sunt dezbătute și în parc cu copiii și la masa de duminică. Atașamentul față de flori și frumos este reciproc și, cel mai important, împărtășim aceleași gusturi și idei când vine vorba de design floral. Învățăm și ne perfecționăm în fiecare zi, domeniul este provocator nu doar prin prisma florilor în sine, dar și ca gestionarea businessului, găsirea căilor potrivite pentru a ajunge cât mai aproape de clienții noștri. Concurența este numeroasă, dar avem convingerea că reușim să transmitem cu succes emoția și viziunea noastră.

Cui ne adresăm?

Dacă atunci când cumperi flori pentru tine, pentru cineva drag, pentru biroul tău sau pentru un eveniment din viața ta, nu dorești să le alegi la întâmplare, vrei să aibă o poveste florile tale, vino în atelierul nostru să le alegem împreună.

Ce găsești în atelierul nostru?

O antologie a celor mai frumoase cadouri pe care natura a ales să ni le dezvăluie în funcție de anotimp.

Florile și plantele noastre sunt cultivate cu dragoste de către producătorii parteneri din România și Europa, cu care lucrăm mână în mână de câțiva ani.

Destinația florilor o reprezintă atât clienții privați, cât și corporate.

Realizăm decor floral pentru evenimente mici și mari, dar furnizăm și logistica necesară desfășurării acestora.

Ocazional, organizăm în atelierul nostru workshop-uri tematice pentru cei care doresc să descopere lumea florilor, iar în această privință sunt în desfășurare pregătiri interesante pentru întâlniri dintre tine și flori.

Ne găsești și online!

De curând am lansat și platforma noastră online www.acote.ro, o platformă complexă unde toate serviciile descrise mai sus sunt la doar un click distanță. Salvezi timp prețios plasând o comandă online și lăsând în seama noastră livrarea florilor și a cadourilor alese de tine.

Tot accesând website-ul nostru poți transmite o solicitare pentru evenimentul tău, privat sau coporate.

Iar secțiunea care ia amploare în ultima perioadă, și asta nu poate decât să ne bucure, este cea de abonamente. Alege tu florile, zilele în care dorești să le primești direct acasă sau la birou, iar noi ne ocupăm de livrarea lor săptămânală.

Îți mulțumim că ne-ai citit povestea și te invităm să descoperi selecția noastră de buchete și aranjamente florale, cât și cea de plante de interior, în atelierul nostru din Sibiu, Bulevardul Victoriei bl. 29 sau online, pe www.acote.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3286

Comentarii

1 comentarii

EDEI Edei

Acum 3 ani

cei mai buni din Sibiu, felicitari. Foarte multumit am fost intotdeauna, foarte apreciate toate buchetele si toate aranjamentele.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus