Vineri,
10.07.2020
Cer Senin
Acum
27°C

Strângere de fonduri pentru Șura Culturală: limonadă, muzică și povești, în aer liber

29 Iunie 2020 16:30

Strângere de fonduri pentru Șura Culturală: limonadă, muzică și povești, în aer liber

Asociația Dia.Logos, Parohia Ortodoxă Gușterița și Școala Andreiană organizează, pe 11 iulie, între orele 9:30 și 13:30, o strângere de fonduri pentru Șura Culturală Gușterița.

Evenimentul va avea loc pe strada Mălinului numărul 4, iar organizatorii îi vor primi pe vizitatori cu limonadă, prăjituri de casă, muzică, activități pentru copii și multă voie bună, în aer liber. Cei care doresc să susțină proiectul, pot face acest lucru și donând obiecte neperisabile, în stare foarte bună, în perioada 2-9 iulie, între orele 16 și 20, la locația de mai sus. 

Vă reamintim că preotul Alexandru Ioniță și-a propus să construiască, în spatele bisericii din Gușterița, un spațiu cultural pentru tinerii din comunitate. „Nu există nicio instituție în cartierul acela cu peste o mie de familii. Nu au un leagăn, un loc în care să facă o activitate. Nu au posibilități copiii și trebuie să meargă peste Podul Gării ca să poată să facă ceva interactiv, orice. Acest mic Palat al Copiilor va fi un spațiu cu activități multiple de muzică, pictură, dans, film și o bună parte din clădire e prevăzută pentru domeniul social. Mulți copii nu au condiții acasă și într-un sfert de șură sunt două băi mari și un holișor, un loc în care copiii și oamenii în vârstă să se spele să își spele hainele și chiar să primească ceva haine dacă au nevoie. Totul gratuit”, povestea preotul Alexandru Ioniță, pentru Turnul Sfatului, la jumătatea lunii mai. Întreaga poveste o puteți citi mai jos:

Un preot din Sibiu vrea să transforme o șură veche într-un spațiu cultural

Vizualizari: 679

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Social
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus