Vineri,
10.07.2020
Cer Senin
Acum
27°C

Ziua 7. Continuă căutările fetiței care a căzut în Cibin 

29 Iunie 2020 10:41

Ziua 7. Continuă căutările fetiței care a căzut în Cibin 

Pompierii militari sibieni au reluat în această dimineață misiunea de căutare a fetiței care a căzut în râul Cibin, în urmă cu o săptămână.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, astăzi se intervine pe cursul râului Cibin în zona ieșirii din municipiul Sibiu către localitatea Bungard. Peste 20 de pompieri militari acționează pe suprafața râului cu două bărci pneumatice și accesoriile din dotare și pe malurile acestuia.

Vă reamintim că o fetiță în vârstă de cinci ani a dispărut în urmă cu o săptămână, după ce a căzut în râul Cibin, în zona străzii Orzului, în timp ce se juca pe malul apei. Pompierii militari au căutat-o pe micuță inclusiv într-o parte a râului Olt, pe suprafața apei și în adâncime cu ajutorul scafandrilor, precum și pe maluri, iar Serviciul de Gospodărire a Apelor a ținut debitul râului Cibin la valori constante, în scopul optimizării Intervenției salvatorilor.

Foto: Silvana Armat

Vizualizari: 759

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Social
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus