Marţi,
15.06.2021
Parțial Noros
Acum
13°C

Ciprian Faraon, candidat independent la Primăria Sibiu

Ciprian Faraon, candidat independent la Primăria Sibiu

Omul de afaceri Ciprian Faraon va candida independent la alegerile locale, pentru Primăria Sibiu, susțin surse politice locale. Fostul liberal nu a confirmat, însă nici nu a dezmințit informația. ”Nu pot confirma această informație, dar este adevărat că cochetez cu ideea. Deocamdată nu sunt decis 100% să fac acest pas. Pot confirma însă că nu sunt afiliat niciunui partid politic și intenționez să rămân așa. Deocamdată continui să-mi dedic o parte din activitățile zilnice mediului de afaceri local, încercând să ajut antreprenorii sibieni cu experiența mea profesională, prin intermediul InfoBiz și a Patronatului IMMpact al intreprinderilor mici și mijlocii. Promit că dacă mă voi decide să candidez veți fi primii care veți afla”, a precizat Ciprian Faraon. Sursele noastre spun că omul de afaceri ar urma să fie susținut de trei partide care ar urma să se prezinte la locale, în municipiul Sibiu, doar cu listă pentru Consiliul Local.

Cine e Faraon

Sibianul a intrat in politica locală în 2014, fiind vicepreședinte al organizației județene PNL Sibiu și președinte al Organizației Oamenilor de Afaceri a PNL Sibiu până în anul 2017 când și-a dat demisia din toate funcțiile deținute, iar în 2018 a fost exclus din PNL. Faraon a făcut parte din Consiliul de Administrație al Aeroportului Sibiu, cu un mandat de 4 ani,  fiind înlocuit după ce a intrat în conflict cu președinta Consiliului Județean, Daniela Cîmpean. A fost unul din criticii ideii de cesionare a unor imobile ale aeroportului, solicitare cerută cu insistență de președintele CCIA, Eugen Iordănescu. Faraon are 43 ani, este antreprenor, președinte al Centrului INFOBiz, președinte executiv al Patronatului Județean al Intreprinderilor Mici și Mijlocii din Sibiu – IMMpact și este specializat în științe economice și management. Este atestat MBA de către HEC Montreal – Centre D’Etudes En Administration  Internationale și Universitatea din Ottawa – ”School of Management”, având diploma de studii academice postuniversitare – MBA, eliberată de Școala de Studii Academice Postuniversitare de Management din cadrul Academiei de Studii Economice București (ASE). Deține totodată un Master în management electoral la Școala Națională de Studii Politice și Administrative București (SNSPA). În calitate de om de afaceri a dezvoltat mai multe activități, in Sibiu și București, în domenii precum turismul, marketing-publicitate, consultanță și producție, iar conform ultimei declarații de avere depusă în perioada în care era în Consiliul de Administrație al Aeroportului Sibiu deținea mai multe imobile, terenuri și locuințe.

Vizualizari: 3778

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Oanta Ovidiu

Acum 11 luni

HAHA, nu cred asa ceva. Ce sa caute asta la Primarie ?????
Raspunde

Administratica Corupteanu

Acum 11 luni

Cum ce? Care sunt principalele actiuni ale administratiei in general in tara asta? Sa-si mai 'pavaze' o viluta, sa mai mulga ceva ban public.
Raspunde

Ioan Sibian

Acum 11 luni

Din păcate, candidatul nu are nicio șansă în fața *** Fodor. Asta pentru că sunt prea mulți candidați, iar la alegerile locale va fi un singur tur de scrutin.

Raspunde

O Florin

Acum 11 luni

Succes! Probabil si-a dat seama de mizeria din politica romaneasca, de aia si-a dat demisia din partid.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus