Miercuri,
16.06.2021
Cer Senin
Acum
16°C

Șeful ISU Sibiu, despre cazul fetiței înecate: „Au găsit-o într-o zonă în care erau adunate mai multe lucruri”

Șeful ISU Sibiu, despre cazul fetiței înecate: „Au găsit-o într-o zonă în care erau adunate mai multe lucruri”

Fetița în vârstă de cinci ani dispărută de opt zile, după ce a căzut în râul Cibin, a fost găsită astăzi, la Tălmaciu. Lucian Trefaș, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, a fost la locul în care micuța a fost găsită de pompierii militari.

Șeful inspectoratului spune că cei care au găsit-o au fost oamenii săi, întrucât scafandrii acționau în zona municipiului Sibiu. „Acum vin de acolo. Ne-am folosit și astăzi de scafandri, dar ei au căutat în zona municipiului Sibiu, pentru că ne gândeam că dacă s-a prins, s-a întâmplat în prima parte a traseului să caute mai pe fund. Așa că am căutat-o pe restul traseului din bărci și de pe mal. Oamenii noștri au găsit-o”, spune maior Lucian Trefaș.

Acesta spune că trupul fetiței a fost găsit într-o zonă cu o aglomerare de obiecte și crengi.

„Era în apă, într-o zonă în care erau adunate mai multe lucruri. Căutând în ele, au văzut trupul fetiței. Am făcut căutarea în trecere, nu stăteam foarte mult într-un loc, nici cu scafandrii nici cu pompierii militari.”

Corpul a fost predat și preluat de medicina legală și cazul își urmează cursul prin alte instituții abilitate, a transmis șeful ISU.

Citește și După o săptămână de căutări: fetița înecată în Sibiu a fost găsită la Tălmaciu

Foto: arhiva TS

Vizualizari: 3881

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Lilu Nistor

Acum 11 luni

Din păcate, acest ISU Sibiu, este și acum condus de indivizi puși pe căpătuială. Obiectivul lor principal, atenția lor, e îndreptată în zona Autorizației ISU. Firmele care s-au lovit de ei, știu la ce mă refer. E o mafie la nivel mare; ISU Sibiu sunt un fel de “stat în stat”, un fel de “stat paralel”.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus