Joi,
08.12.2022
Innorat
Acum
2°C

Ștrandul din Sibiu rămâne închis. ”Nu știm dacă mai deschidem”

Ștrandul din Sibiu rămâne închis. ”Nu știm dacă mai deschidem”

Singurul ștrand din Sibiu rămâne închis deocamdată, în ciuda vremii caniculare din ultimele zile, iar reprezentanții lui nu știu dacă va mai fi deschis vara aceasta.

Pentru că este singurul ștrand din Sibiu, Aqua Fun era și cel mai căutat loc pentru răcorire pe timp de vară de către sibieni. Până acum, pentru că deja suntem în luna iulie și ștrandul rămâne închis. În plus, măsurile de relaxare luate de guvern la jumătatea lunii trecute permiteau deschiderea ștrandurilor și a piscinelor în aer liber, în anumite condiții de igienă și sănătate publică.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului reprezentanții complexului au fost foarte succinți. ”Nu am deschis și nu știm dacă mai deschidem vara aceasta. Altceva nu știm să vă spunem”, au transmis reprezentanții Aqua Fun.

Un alt ștrand căutat de către sibieni și nu numai este cel din Cisnădie. Reprezentanții primăriei Cisnădie spun că ștrandul este închis momentan și că un anunț referitor la deschiderea lui ar putea fi făcut săptămâna viitoare.

În aceste condiții, cel mai mare complex de agrement pentru sibienii care vor să se răcorească vara aceasta rămâne cel de la Ocna Sibiului. Detalii despre condițiile de anul acesta a Ocna Sibiului găsiți aici.

Ce alte ștranduri și piscine sunt deschise vara aceasta în zona Sibiului găsiți aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 4055

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Sofian Miclea

Acum 2 ani

Pacat! Aquaparkul din cartierul Strand atragea anual milioane de turisti din orase mari ale Europei care nu au o asemenea bijuterie!
Raspunde

Luci Dumitru

Acum 2 ani

Ce strand? Neinteresat pt primăria, nu știu dacă se mai găsește un oraș de dimensiunile Sibiului fără loc de scăldat. Primăria e obsedată sa poleiasca zona centrala, Atât poate...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus