Vineri,
07.08.2020
Partial Noros
Acum
25°C

”Calmatoarele” de trafic de pe str. Alba Iulia, înlocuite după cinci luni

02 Iulie 2020 21:54

”Calmatoarele” de trafic de pe str. Alba Iulia, înlocuite după cinci luni

La cinci luni de la amplasare, calmatoarele de trafic de pe str. Alba Iulia au fost înlocuite.

Procedura de înlocuire a limitatoarelor de viteză a început în după-amiaza zilei de joi. În locul ”calmatoarelor” amplasate la jumătatea lunii februarie, societatea angajată de administrația locală a amplasat alte limitatoare, doar că nu la fel de înalte ca primele și mai late. ”Sunt prea înalte celelalte. De aceea le înlocuim acum”, au explicat muncitorii. În afară de faptul că nu mai sunt la fel de înalte, noile elemente de plastic nu vor mai fi întinse și peste zona aferentă pistei de biciclete.

Limitatoarele de trafic au fost amplasate la cererea polițiștilor rutieri, care consideră că intersecția cu str. Poet Vasile Cârlova a străzii Alba Iulia este o zonă periculoasă. La câteva luni de la amplasarea acestora, locuitorii imobilelor din zonă au cerut Primăriei eliminarea lor, din cauză că trepidațiile generate în urma tranzitului mașinilor mari afectează inclusiv rezistența caselor, pe lângă un ridicat disconfort generat de zgomot.

Vizualizari: 3143

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus