Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Ce facem în weekend? Participăm la concerte în aer liber și spectacole de teatru

Ce facem în weekend? Participăm la concerte în aer liber și spectacole de teatru

Weekend-ul acesta se anunță unul plin de evenimente culturale, atât pentru cei mici cât și pentru adulți. De asemenea, Orașul Artiștilor pregătește chiar și un atelier comun, pentru părinți și copii. 

Vineri, 3 iulie

La Pizza by Tango, puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Tot ce trebuie să faceți este să comandați și să ridicați preparatele de la locație sau să solicitați să fie livrate oriunde vă aflați, gratuit. Nu uitați că puteți profita și de un fresh răcoritor, ideal lângă orice preparat comandat.

De la ora 18, sunteți așteptați pe terasa Mango, pentru warm-up party-ul pregătit de Sibiu International Street Art Festival. Veți afla care sunt artiștii pregătiți să picteze orașul anul acesta, iar Natty Ned de la Do the Reggae va mixa. Accesul la eveniment este pe bază de rezervare (0757 881 881) cu un număr de limitat de locuri.

Teatrul GONG îi invită pe cei mici, de la ora 18, la Cenușăreasa. Prețul unui bilet este 50 de lei și este valabil pentru un grup format din membrii aceleiași familii, dar nu mai mult de 10 persoane.

Paula Seling cântă live, diseară de la ora 19, la Joyme. Intrarea este 40 lei/persoană, iar biletele se pot procura de la locație sau online AICI. Copiii sub 14 ani, insotițiți de părinți, au intrarea liberă. Pentru detalii sunați la: 0786191658.

Ritmurile de jazz americane cat si cele românești vor fi aduse în prim-plan de TRAFFIC STRINGS în concertul Perpetuum Jazz, începând cu ora 21, pe Esplanada Sălii Thalia a Filarmonicii de Stat Sibiu. Detalii aflați AICI

 

Sâmbătă, 4 iulie

Faceți o tură pe coclauri, cu cei de la Bike Rental din Sibiu. Puteți închiria un E-MTB direct de la ei, cu 150 de lei și să mergeți împreună pe traseul deja stabilit: Sibiu - Poplaca - Orlat - Fântânele - Orlat - Poplaca – Sibiu. Informații despre tură găsiți AICI. Punct de plecare: Sibiu/Piața Mare, ora 9. Cei care doresc să participe trebuie să completeze formularul disponibil AICI

De la ora 10, la Teatrul GONG aveți ocazia să revedeți Cenușăreasa. Detalii despre spectacol veți găsi și pe pagina de Facebook a evenimentului. 

Pe toată durata weekend-ului, de la 11 la 18, părinții au ocazia să participe la un atelier în aer liber, alături de copiii lor, în Orașul Artiștilor, pe platoul din fața Turnului Sfatului. Participarea este liberă, însă locurile sunt limitate.

De la ora 17, cei mici învață să picteze mini căsuțe din ceramică (ipsos), fiind inspirați de coloritul căsuțelor din Piața Mică. Rezultatele le vor lua acasă. Atelierul de pictură se desfășoară în Oraşul Artiştilor, sub îndrumarea Dianei Ribana. Participare liberă, fără taxă de înscriere. Locurile sunt limitate, astfel este necesară înscriere prealabilă, completând formularul de la adresa salvată AICI. Toate materialele necesare vor fi puse la dispoziție de organizatori.

La Sala Thalia, de la orele 19 și 21, aveți posibilitatea să vă bucurați de două concerte în aer liber, susținute de Ilia Quartet și Tiberiu Soare, cu Răzvan Suma. Detalii găsiți pe paginile de Facebook ale evenimentelor, AICI și AICI.

Funkorporation concertează de la ora 20 pe terasa Mango. Numărul locurilor este limitat, iar rezervările se fac la numărul de telefon 0757881881 sau prin mesaj pe messenger.

Duminică, 5 iulie

Teatrul din Cartier vă invită luna aceasta la numeroase spectacole în mai multe zone ale Sibiului. Evenimentele din cadrul proiectului sunt organizate respectând cu strictețe normele legale și sanitare aflate în vigoare la momentul respectiv, locurile sunt limitate iar purtarea măștii e obligatorie.

Despre primul spectacol puteți afla mai multe detalii intrând pe pagina oficială de Facebook e proiectului. 

La orele prânzului sunteți invitați la un brunch organizat de Restaurantul Pasaj, alături de Hochmeister. Pentru a participa trebuie să plătiți o taxă de 85 de lei, care include:

- 3 feluri de mâncare (Gustare rece, Gustare caldă și Fel principal)

- 1 Desert

- Welcome drink din partea casei

Dacă veți alege să luați parte și la cina programată pentru data de 8 iulie, de la ora 19, la Pasaj, veți plăti pe ambele experiențe un total de 150 de lei. Pentru rezervări și informații, sunați la: 0740 338 465

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2545

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus