Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Traian Berbeceanu a intrat în politică

Traian Berbeceanu a intrat în politică

Comisarul-şef în rezervă Traian Berbeceanu, acum şef de Cabinet al Ministrului de Interne Marcel Vela, a intrat în politică. 

Anunțul a fost făcut vineri, 3 iulie, de Lucian Ovidiu Heiuș, președintele PNL Hunedoara, pe pagina de facebook a partidului.

"Am avut deosebita plăcere și onoare să primesc astăzi în echipa PNL Deva doi oameni deosebiți, doi prieteni: #Traian_Berbeceanu și #Marius_Blendea.

Sunt convins că cei mai mulți dintre dumneavoastră îi cunoașteți deja, așa încât prezentarea va fi scurtă.

Comisarul-șef în rezervă #Traian_Berbeceanu are 52 de ani. El ocupă în prezent funcția de Șef de Cabinet al Ministrului de Interne, Marcel Vela. Este un om în slujba legii, iar numele lui este legat de acțiuni spectaculoase de combatere a criminalității organizate. În 2007 și 2013 a fost desemnat ,,Polițistul anului” la categoria Combaterea Criminalității Organizate," scrie Lucian Ovidiu Heiuș, pe pagina de Facebook. 

Citește și Polițistul Berbeceanu. Acum pensionar. Și scriitor. La Sibiu. ”Țara asta mai are o șansă”

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2000

Comentarii

2 comentarii

UnDac Liber

Acum 3 ani

"Este un om în slujba legii" - o stiti pe aia cu marmota care invelea ciocolata in staniol?!
Raspunde

Dan2 Cp

Acum 3 ani

la 50 de ani pensionar agresor sef la velea tractoristu nesimtit
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus