Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Zboruri noi reluate pe Aeroportul Sibiu: Londra revine săptămâna aceasta

Zboruri noi reluate pe Aeroportul Sibiu: Londra revine săptămâna aceasta

Conducerea Aeroportului Internațional Sibiu anunță marți după-masă că activitatea începe să revină treptat la normal, noi zboruri fiind reluate. Cele mai recente exemple sunt reprezentate de cursele Sibiu-Londra și Sibiu-Madrid și retur.

”Activitatea pe aeroportul sibian dă semne de revenire, zborurile comerciale regulate suspendate din cauza pandemiei de Covid-19 reluându-se treptat. Odată cu ridicarea restricțiilor în ceea ce privește traficul aerian dinspre și înspre mai multe state europene conform celor comunicate de către autorități în cursul acestei săptămâni vor fi reluate zborurile: Sibiu – Madrid și retur, Sibiu – Londra Luton și retur”, arată reprezentanții AIS, într-o postare pe pagina oficială de facebook.

Reamintim că luni România a actualizat lista ţărilor verzi din care se poate veni fără să mai fie nevoie de izolare sau carantină, printre acestea regăsindu-se, mai nou, și Marea Britanie. Aproape de oriunde aţi veni din Europa nu mai e nevoie să staţi în izolare sau carantină la sosirea în România.

Începând de săptămâna aceasta de la Aeroportul Internațional Sibiu sunt disponibile zboruri spre următoarele destinații: Madrid, Londra Luton, Frankfurt Hahn, Dortmund, Memmingen, Viena, Stuttgart, Nuremberg și Karlsruhe Baden-Baden.

”Informațiile primite din partea companiilor aeriene indică faptul că pentru majoritatea rutelor frecvențele de operare, zilele și orele au suferit modificări fata de programul anunțat inițial pentru această vară”, mai anunță reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2192

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus