Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Pro România Sibiu: ”Vom merge singuri la alegerile locale”

Pro România Sibiu: ”Vom merge singuri la alegerile locale”

Președintele Pro România Sibiu, Petru Florea, a anunțat astăzi că organizația nu va face niciun fel de alianță în vederea alegerilor locale. ”Noi suntem un partid nou, putem avea discuții cu orice partid care se află pe partea stângă sau dreaptă a eșichierului politic, în schimb, privind alegerile locale care vor urma, vă pot spune că vom merge singuri la alegerile locale, cu candidații proprii în toate localitățile din județ. Eu voi candida la Consiliul Județean. În câteva zile vom anunța și candidații în municipii, orașe, începem să intrăm în linie dreaptă. Nu vă ascund faptul că în Sibiu toată lumea cunoaște pe toată lumea și la un moment dat a fost acel zvon că ar fi bine o alianță, dar considerăm că pentru un partid nou, așa cum este Pro România, este de datoria noastră, a membrilor noștri, oameni fără trecut în politică, altfel de oameni, să mergem singuri la alegerile locale”, a declarat Florea pentru Turnul Sfatului.

Liderul Pro România Sibiu susține că nu s-a luat o decizie finală privind numele candidatului pentru Primăria Sibiu, însă fostul director al Registrului Comerțului, Alexandru Tomașevschi, are cele mai mari șanse să ocupe această poziție. ”Avem câteva nume în discuție legate de candidatura la municipiul Sibiu, într-adevăr, domnul Tomașevschi este una din variantele noastre. Cred că până la sfârșitul acestei săptămâni, maxim începutul săptămânii viitoare, vom anunța oficial numele candidatului. Acolo încă nu am luat decizia finală, pentru că ne dorim un candidat puternic, cu experiență. Domnul Tomașevschi corespunde acestor criterii, este un om de echipă, este alături de noi și se numără printre opțiunile noastre de a candida la Primăria Sibiu”, a mai spus Petru Florea.

”Noi vom sta la dialog cu Bogdan Trif, cu Daniela Cîmpean, dar asta nu înseamnă că vom face alianță. Nu e vorba decât de respectul față de liderii politici. Am citit și eu despre intenția ALDE și PSD de a forma o alianță, dar Pro România va merge pe picioarele sale”.

PSD, ALDE și Pro România au făcut alianță la Bistrița

Alianța pentru Bistrița-Năsăud, formată din PSD, ALDE și Pro România, și-a anunțat ieri candidații la alegerile locale din 27 septembrie. Potrivit înțelegerii, acolo unde unul dintre partidele membre ale alianței are primar în exercițiu, acesta va fi susținut pentru candidatura în vederea obținerii unui nou mandat în funcție. În 2016, PSD a câștigat Consiliul Județean și 39 de primării, iar ALDE – 7.  

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1674

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ion Escu

Acum 3 ani

Mergeti singuri la gunoi... acolo e locul vostru. Luati si PSD-ul cu voi. Oare ce mai face Viorica...Sebastian Ghita sau Darius Colectionarul de Arta Valcov ? Toti prietenii "domnului" Ponta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus