Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

O tânără din Sibiu are nevoie de sânge. A pierdut o sarcină, iar acum este în stare gravă

O tânără din Sibiu are nevoie de sânge. A pierdut o sarcină, iar acum este în stare gravă

Comunitatea sibiană este rugată să se mobilizeze și să îi ofere ajutor unei tinere de doar 29 de ani, care în acest moment se află în stare gravă la Spitalul Județean. 

Miruna urma să fie mămică însă din nefericire, în urma unor complicații, a pierdut sarcina. Acum este internată în stare gravă și are nevoie de transfuzii sanguine pentru a avea o șansă la viață. 

„Este în spital de vineri, dar toată starea agravată s-a declanșat de luni după-masa spre seara. A fost operată de urgență. Starea ei este stabilă, dar în continuare foarte gravă. Mai are nevoie de timp și ajutor pentru că se recuperează extrem de greu. A avut niște complicații în timpul sarcinii și de aici a pornit totul. Apelăm la bunăvoința oamenilor. Ea are grupa A2 pozitiv, dar ni s-a spus că orice donator o poate ajuta", spune fratele tinerei, Vlad Cazacu.

Cei care doresc să dea o mână de ajutor o pot face donând sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină, din curtea Spitalului Județean Sibiu, menționând numele Mirunei Cazacu și secția unde aceasta este internată, respectiv Anestezie și Terapie Intensivă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3263

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus