Sâmbătă,
15.08.2020
Parțial Noros
Acum
19°C

Restricții de circulație în centrul istoric în perioada 9-12 iulie pentru desfășurarea evenimentului Street Delivery Sibiu

09 Iulie 2020 14:17

Restricții de circulație în centrul istoric în perioada 9-12 iulie pentru  desfășurarea evenimentului Street Delivery Sibiu

O nouă ediție a evenimentului Street Delivery Sibiu va avea loc în perioada 10-12 iulie în Piața Schiller și pe strada Arhivelor. 

Pentru buna desfășurare a evenimentului, traficul va fi restricționat începând de joi, 9 iulie, ora 19 și până duminică, 12 iulie, ora 23.59, pe străzile Timotei Popovici și Arhivelor. De asemenea, având în vedere că strada Papiu Ilarian este închisă pentru lucrări de modernizare, accesul pe strada Tipografilor nu va mai fi posibil. 

Șoferii sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să aleagă rute ocolitoare, iar pentru a parca îi rugăm să se orienteze spre alte spații disponibile în zonă.

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing 

Primăria Municipiului Sibiu

 

Vizualizari: 1801

Comentarii

4 comentarii

Vali Dumy

Acum 1 lună

Hai sictir! Cei care locuiesc in zona sa dea dovada de intelegere pentru ce??!! Voi de ce intelegere dati dovada? Sunt inchise practic 5 strazi !!! Care este rostul evenimentului lui peste in contextul actual? Ce beneficii pentru comunitate aduce acum? Inlesnirea si incurajarea nepastrarii distantei sociale cand suntem intr-un maxim al epidemiei ? Ori sunteti de-o ignoranta si nesmitire crasa ori sunteti efectiv rupti de realitate si nevoile reale ale comunitati! Sa va fie rusine PMS si Cons. Judetean!
Raspunde

Luci Dumitru

Acum 1 lună

Disperarea, an electoral... Oamenii trebuie mâncați, băuți, distrați înainte sa pună stampila
Raspunde

Matei Bogdan

Acum 1 lună

bani din bugetul Sibiului aruncati in vant! cum naiba sa blochezi accesul riveran pe 4 strazi, ca asa vrei tu, tanar si nelinistit? sper sa aveti un soare atat de ucigator sau o furtuna idem, incat evenimentul sa fie un fiasco total
Raspunde

Simina Popescu

Acum 1 lună

Oamenii nu au nevoie doar de drumuri de trecere, avem nevoie si de echilibru si comunitate. Multumim pentru acest eveniment, ne face sa resimtim un pic din vechea normalitate. Concertul filarmonicii a fost superb iar masurile de siguranta foarte stricte.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus