Marţi,
04.08.2020
Cer Senin
Acum
21°C

Șofer prins cu viteza de 131 km/h, pe Șoseaua Alba Iulia

09 Iulie 2020 12:09

Șofer prins cu viteza de 131 km/h, pe Șoseaua Alba Iulia

Peste 20 de șoferi au fost prinși cu viteză excesivă pe Alba Iulia, în mai puțin de două ore, în cadrul unei acțiuni fulger pentru depistarea vitezomanilor și creșterea responsabilității în trafic a conducătorilor auto.

În cele 90 de minute în care s-a folosit aparatul de măsurare și înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor pe sectorul de drum menționat, polițiștii rutieri au identificat și sancționat 21 de șoferi care circulau cu viteză peste limita legală.

Mai mult decât atât, patru dintre vitezomani au fost amendați cu suma de 2.900 de lei fiecare și s-au ales și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile după ce au fost depistați circulând cu viteza de 102, 105, 106, respectiv 131 km/h într-o zonă în care limita maximă de viteză admisă este de 50 km/h, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Foto: arhiva TS

Vizualizari: 845

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Bubulina Zuzuleanu

Acum 3 săptămâni

Ar trebui facute publice numele vitezomanilor, asa poate vecinii le lasa ceva urari cu cheia / cuiul pe rable. Din pacate Statul are legi facute pt. protejarea infractorilor. Aici nu vb de Drepturile omului, ONU & crap, drept la viata privata si alte inventii cretine ale secolului 20. In trecut, daca te certai noaptea, a doua zi stateai in cusca nebunilor in piata sa te vada tot orasul....si asa am avut liniste 8 secole la rand. In perioada comunista se stia de rusine fata de vecini. Atata timp cat faci rahat cu protectie, continui sa faci rahat. De exemplu as vrea sa stiu numele unui violator, ca apoi sa nu-l angajam ca bona.
Raspunde

2 Cents

Acum 3 săptămâni

Portiunea dinspre aeroport pana la primul giratoriu ar trebui sa fie trecuta la o limita de viteza de 70 km/h. Trecerile de pietoni semaforizate (ideal ar trebui sa fie coborate in pasaje subterane). Dar nu se poate, stiu...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus