Vineri,
07.08.2020
Partial Noros
Acum
25°C

Un triplu campion mondial vine la Turul Ciclist al Sibiului

09 Iulie 2020 08:25

Un triplu campion mondial vine la Turul Ciclist al Sibiului
Triplul campion mondial de ciclocros, olandezul Mathieu van der Poel, va participa la ediţia din acest an a Turului Sibiului, potrivit unui comunicat remis de organizatori.

Echipa Alpecin-Fenix a confirmat că tânărul olandez va fi liderul său la participarea în premieră la cursa din judeţul Sibiu, a cărei a zecea ediţie se va desfăşura în perioada 23-26 iulie.

Van der Poel este triplu campion mondial la ciclocros şi câştigător al cursei Amstel Gold Race în 2019.

Alpecin-Fenix Cycling este o echipă cu multe talente, care participă la competiţii de înalt nivel în trei discipline diferite: şosea, ciclocros şi mountain bike. La prima sa participare la Turul ciclist al Sibiului, echipa a anunţat următoarea componenţă: Mathieu van der Poel, Floris de Tier, Kristian Sbaragli, Petr Vakoc, Gianni Vermeersch şi Scott Thwaites.

Foto: Eurosport

Vizualizari: 1185

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Din centru Sibian

Acum 4 săptămâni

Mătușa Fodor nu stie ca este pandemie? Aduce in Sighii o turmă întreagă de posibili donatori de Covid. Pe lângă asta iar deranjează locuitorii din centru cu restricțiile de trafic. Mai sunt câteva luni până la alegeri. Sa speram ca o sa scăpăm de madam și alaiul pus în primărie de teritorii FDGR.
Raspunde

Gheo Felinaru

Acum 4 săptămâni

plimba ursul
Raspunde

Dan2 Cp

Acum 4 săptămâni

incorect matusa corect bunica
Raspunde

Rezident in Cartierul Arhitecților

Acum 3 săptămâni

Numai printr-o participare masivă la vot veți putea scăpa dragi sibieni de Mătușa Fodor și de alaiul său de fedegeriști pensionari!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus