Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Chindia Târgoviște a depus memoriu la CCA după meciul cu Hermannstadt. ”Să ne explice și nouă”

Chindia Târgoviște a depus memoriu la CCA după meciul cu Hermannstadt. ”Să ne explice și nouă”

Clubul Chindia Târgovişte a anunţat, vineri, că a depus un memoriu la Comisia Centrală de Arbitri cu privire la prestaţia brigăzii conduse de Cătălin Popa la meciul cu Hermannstadt, din play-out-ul Ligii I, informează news.ro.

"Să ne explice şi nouă, regulamentar, aceste decizii ale lui Popa! Am şi cerut ca acest arbitru, care nu are ce căuta la Liga 1, cu o mulţime de meciuri stricate la activ, să nu ne mai fie niciodată delegat. Este incredibil ce s-a întâmplat. La faza penaltiului, Martac nici nu-l atinge cu mâna pe Jo. Iar înainte de asta, nouă ne este anulat complet aiurea un gol valabil. Dangubic nu avea cum să-l influenţeze pe portarul lor, nu au nicio acoperire regulamentară. Este viciere crasă de rezultat. Altceva e şi mai grav. Ştiu sigur că se decisese ca la Clinceni - Dinamo şi la Chindia - Hermannstadt, meciuri extrem de importante, CCA să dea doi arbitri FIFA, Kovacs, respectiv Haţegan. Kovacs a arbitrat normal la meciul lui Dinamo, dar la noi a fost schimbată brigada cu 24 de ore înainte de meci? De ce? De ce au lăsat pe mâna unui asemenea arbitru un meci care poate decide destine?!", a declarat preşedintele clubului, Marcel Ghergu, potrivit paginii de Facebook a clubului Chindia.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2214

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus