Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Tatăl fostului premier Mihai Tudose a decedat în urma infecției cu coronavirus

Tatăl fostului premier Mihai Tudose a decedat în urma infecției cu coronavirus

Tatăl europarlamentarului brăilean Mihai Tudose, fostul premier al României, a decedat în urma unei infecții cu SARS CoV-2, scrie Infobraila.ro. Constantin Tudose, în vârstă de 80 de ani, a murit la Spitalului SRI din București, acolo unde a fost internat în urma infecției.  

Un medic de la Serviciul Județean de Ambulanță Brăila a fost diagnosticat cu Covid-19 după ce îi făcuse o vizită la domiciliu pacientului său, Constantin Tudose. Astfel, medicul a aflat că  luase virusul de la pacientul pe care îl consulta la domiciliu în timpul liber. Tatăl fostului premier avea și alte boli, susțin ziarele locale din Brăila.

În luna mai, fostul premier Mihai Tudose a criticat Guvernul Orban pentru că a întârziat să se alăture inițiativei Greciei, Bulgariei și Serbiei pentru coordonarea eliminării restricțiilor de circulație în contextul sezonului turistic estival: „România izolată. Cum își bate joc Guvernul de turism și de țările prietene”, a spus atunci fostul premier Mihai Tudose.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1632

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus