Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Atenție șoferi! Două luni și jumătate de restricții pe Valea Oltului

Atenție șoferi! Două luni și jumătate de restricții pe Valea Oltului

Se instituite restricții de circulație pe DN7 – în localitatea Caineni, la km 238+000, județul Vâlcea!

Începând de vineri, 17 iulie și până la 30 septembrie 2020, se interzice, între anumite ore, circulația vehiculelor rutiere cu masa totală maximă admisă mai mare sau egală cu 7,5 tone, pe DN 7, pe segmentul Râmnicu-Vâlcea – Veștem, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, motivul restricțiilor fiind execuția lucrărilor aferente obiectivului „Prăbușire zid de sprijin și afectare corp drum”, km.238+000 – km.238+200. Astfel, în perioada menționată, în zilele de vineri, aceste vehicule nu vor putea circula între orele 14.00 – 22.00, sâmbătă între orele 6.00 și 22, iar duminică tot între orele 6.00 și 22.00.

În zona lucrărilor, semnalizarea va fi asigurată prin semafoare. Utilizarea traseului cu restricții de către vehiculele cu masa maximă admisă de până la 3,5 tone, este opțională, anunță autoritățile. Pentru aceste vehicule, se poate utiliza varianta ocolitoare SN 7 Rm.Vâlcea – Brezoi – DN 7AVoineasa – DN 67C TransAlpina – Sebeș sau Tg.Jiu – DN 67 Novaci – DN 67C TransAlpina – Sebeș.

Vehiculele cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone, dar mai mică sau cel mult egală cu 30 tone pot utiliza ca variante ocolitoare Rm.Vâlcea – DN 67  Tg-Jiu – DN 66 Bumbești Jiu – Petroșani – Deva sau Filiași - DN 66  Tg-Jiu – Bumbești Jiu – Petroșani – Deva.

Vehiculele cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone, dar mai mică sau cel mult egală cu 40 tone pot utiliza ca variante ocolitoare Pitești – București – A3 Ploiești – DN 1A – Brașov DN1 – Veștem - Sibiu  sau Craiova – DN 6 Dr.Tr.-Severin – Caransebeș – DN 68 Hațeg - Deva

Aceste variante ocolitoare sunt valabile și pentru sensul de retur.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4475

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Petru A

Acum 3 ani

Domni care pun restricti poate va ganditi mai bine cum sa gestionati firma care lucreaza la amenajarea acelui zid prabusit, prin a suplimenta personalul care lucreaza nu cel care priveste la cei 2 - 3 muncitori care lucreaza. De aceia la noi nu merge treaba bine nici o data, pe cand la alti se pot reface autostrazile in cateva luni. Dupa ce nu avem infrastructura se mai pune si restricti de circulatie in loc sa se lucreze in schimburi non stop ca si bani sunt frumosi daca dureaza mai mult, iar soferi au numai de pierdut si pe langa ei si firmele si un intreg lant. Nu este posibil ca coada sa fie pe 10 km seara la ora 18 iar pe santier sa nu se mai lucreze. Puneti restricti la pauza de lucru nu la masinile care tranziteaza valea oltului, si demarati cat mai repede procedurile de executie la autostrada
Raspunde

Silviu Me

Acum 3 ani

Atentie soferi! Noi vrem autostrazi, dar nu suntem in stare sa reparam 50m de mal surpat pe unul din cele mai tranzitate drumuri din țară. Bai neputinciosilor, ca nu stiu cum sa va mai zic, problema e din FEBRUARIE. Nu sunt inginer constructor, dar chinezii au reparat un pod intr.o saptamana. Noua ne ia NOUA LUNI sa reparam 50m???? Incredibil asa ceva. Cata bataie de joc.
Raspunde

Vatp Loccoo

Acum 3 ani

https://republica.ro/eficienta-japoneza-un-crater-15-metri-adancime-astupat-in-cateva-zile .... despre ce vorbim?...nu vom ajunge niciodata la nivelul asta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus