Miercuri,
16.06.2021
Cer Senin
Acum
16°C

PSD Sibiu: Daniela Cîmpean, pusă la zid de PNL Sibiu

PSD Sibiu: Daniela Cîmpean, pusă la zid de PNL Sibiu

Sebastian Dotcoș, un apropiat colaborator al Danielei Cîmpean, penelist de frunte la Sibiu spune adevărul despre colega sa care se vrea președintele Consiliului Județean (CJ) pentru a doua oară.

Dotcoș este fostul administrator al județului Sibiu, actual director al Cancelariei Instituției Prefectului și candidat al PNL la primăria unei comune din județul Sibiu, respectiv un personaj bine ancorat în anturajul de partid al Danielei Cîmpean.

Acesta a fost citat de mass-media sibiană  după ce a afirmat public că Daniela Cîmpean, actualul candidat PNL la Consiliul Județean, nu are calitățile necesare pentru a conduce această instituție. Mai mult decât atât, Dotcoș spune că nici măcar apropiații doamnei Cîmpean nu pot avea un dialog civilizat cu ea, din cauza atitudinii dictatoriale de care dă dovadă, iar dacă e contrazisă cu argumente, reacționează la modul ”cine nu e cu mine, e împotriva mea”.

Ne bucurăm că tot mai mulți peneliști au curajul să vorbească despre incompetența și aroganța doamnei Cîmpean.

Am văzut un bilanț recent al doamnei Cîmpean, în care se lăuda cu lucruri pe care ”o să le facă”, vorbind tot timpul la viitor, uitând că a fost 4 ani la cârma județului și trebuia să ne prezinte realizările de până acum.

Dorim să le reamintim sibienilor câteva dintre promisiunile făcute de Daniela Cîmpean înainte de preluarea mandatului și ce a realizat de fapt:

-           Reabilitarea drumurilor din județ:

După 4 ani de mandat al Danielei Cîmpean, drumurile județene arată  mai rău ca niciodată. În loc să-și recunoască neputința, Cîmpean dă vina pe constructori și a anunțat cu mare emfază rezilierea contractelor. În loc să fi făcut un caiet de sarcini complet, cu condiții stricte și corecte pentru licitația de atribuire a lucrărilor, acum își culege roadele propriei incompetențe, în vreme ce drumurile județene sunt într-o stare jalnică;

-           Reabilitarea Secției de Neurologie:

Proiect finanțat cu 10 milioane de lei de Guvernul PSD,  semnat la Sibiu de ministrul PSD al Dezvoltării Regionale, în prezența Președintelui PSD Sibiu, Bogdan Trif, ministru al Turismului la acea dată, este blocat tot din cauza incompetenței doamnei Cîmpean, existând riscul ca județul să piardă această finanțare;

-           Daniela Cîmpean a vorbit foarte mult despre dezvoltarea zonei Păltiniș, dar în 4 ani de mandat nu a făcut nimic pentru această zonă. Noroc cu ministerul Turismului și actualul președinte al PSD Sibiu care au asigurat finanțarea bazei Salvamont din Păltiniș;

-           Construirea Spitalului județean Sibiu:

-           Cîmpean a promis un spital județean nou, dar singurul lucru pe care l-a reușit în 4 ani de zile a fost acela de a obține un teren pe Drumul Hoților (nume parcă predestinat proiectelor doamnei Cîmpean), teren amplasat în vecinătatea zonei industriale și a gropii de gunoi a județului. Singurul argument al amplasării acestui spital într-o zonă atât de nepotrivită este acela că niște șmecheri și-au cumpărat terenuri în zonă la prețuri de nimic, iar acum speră să se îmbogățească.

Doamna Cîmpean a făcut numiri politice, a invadat și a infestat la propriu Consiliul Județean cu lipitorii de afișe ai PNL. Atitudinea Danielei Cîmpean  a culminat cu numirea noului manager al Spitalului Județean, deși , un alt membru PNL de vârf, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a transmis în scris faptul că respectivul concurs organizat pentru ocuparea postului de manager al spitalului a fost ILEGAL.

Putem continua cu foarte multe exemple despre ce NU a făcut doamna Cîmpean pentru județ, sau despre ce ilegalități a comis, dar sibienii știu deja aceste lucruri, iar incompetența președintei CJ Sibiu a trezit și nemulțumiri publice chiar în cadrul PNL Sibiu, așa cum este cazul liderului PNL Sebastian Dotcoș.

(COMUNICAT DE PRESĂ REMIS DE PSD SIBIU)

Vizualizari: 4042

Comentarii

11 comentarii

A G

Acum 11 luni

Cine e autorul comunicatului de presa?
Raspunde

Cristian Dancila

Acum 11 luni

.... si cine semneaza articolul? Este cumva un articol la comanda sau are natura/caracter politic, doar pentru a discredita?
Raspunde

Om curaj ... ... sau om de nimic ?

Acum 11 luni

Dotcos, felicitări pentru titlul de "un om curajos" Din ce cauza nu ai semnalat și REZOLVAT din timp problemele pe care le sesizezi ... dacă sunt adevărate ... oare nu intrau și in responsabilitățile tale ? O rectificare la titlul câștigat: "un om DE NIMIC" Un bun profesionist acționează și tine situația în frâu oferă soluții, propune masuri etc ... nu denigrează !!! Felicitări Doamna Presedinta... scăpați CJS de incompetenți și puturoși !
Raspunde

Coro Sibiu

Acum 11 luni

Comunicat dat de PSD, de Trif omul lui Dragnea. BUN de NIMIC!!!!!!.
Raspunde

Turcana, Neagu si Cazan Comploteaza

Acum 11 luni

Aici e mana celor trei dinozauri... din pacate au fost sustinuti de sasu de la Cotroceni...
Raspunde

Love Bogdănel & Sebi

Acum 11 luni

În 14.07.2020 orele 22:15 articolul de mai sus apărea pe Faceb@@k ca fiind sponsorizat de pesede Sibiu . În TS apare semnat: "Comunicat de presa" Deci, bun venit campanie electorala! Articole plătite de pesede !
Raspunde

Apolitic Wagner

Acum 11 luni

Ma astept ca domnul Dotcos sa continue sa vorbeasca in public si despre marele realizari ale doamnei Turcan. Cu doamna Campean ne-am cam lamurit deja , ii ducem dorul lui Bottesch de ceva vreme. Dar domna Turcan care s-a insinuat la conducerea PNL Sibiu , nu stie nimeni cum, aplica tactica strabuna , mutul manca untul. Nu iese in public ca sa nu scoata vreo protie. Asteptam date despre activitatea ei mai ales de contractul cu Soma unde se pare ca are interese.
Raspunde

Sibian Sibian

Acum 11 luni

De ce totdeauna un articol trebuie sa fie la comanda sau pentru a discredita ? Ne credeti pe toti tampiti sau credeti ca nu vedem si noi simpli cetateni ai urbei si ai judetului " maretele realizari " ale doamnei ? Din pacate toti sunt niste incompeteti , habarnisti si sifonari indiferent de culoarea politica , numiti politic iar cei care se confunta zilnic cu problemele legate de trafic , parcare , sanatae , educatie - suntem noi . Dedesupturile nu le cunoastem toti dar poate avem si noi niscai prieteni , rude , etc prin CJS .....
Raspunde

Oanta Ovidiu

Acum 11 luni

Dotcos demontreaza din nou ca este o mizerie de om. Dupa ce a fost inlaturat din CJ, acum se apuca sa arunce cu vorbe. Rusine ba !!! Ce m-as bucura sa fii exclus din PNL, nu meriti sa mai fi in acest parid. La revedere
Raspunde

A L

Acum 11 luni

Urat “domnule” Dotcos! Sa arunci cu noroi in proprii colegi e cel mai urat lucru posibil! Sper ca aveti minimul de bun simt sa demisionati dupa aceste ineptii debitate. Succes doamnei Daniela Cimpean in continuare! Respect!
Raspunde

Mihai Onetiu

Acum 11 luni

Felicitări d-le Dotcos. Ma bucur ca insfarsit a ieșit cineva și a spus lucrurilor pe nume. Toată lumea care a avut tangente cu Dvs. Știe ce fel de om sunteți, va stimez pentru poziția dreapta pe care ați avut-o . Lumea trebuie sa știe de incompetentele cucoanei din fruntea cj Sibiu. Îmi pare rău ca Nu ies mai mulți angajați ai cj sa spună public de relația pe care o au cu mai sus numita. Colegii știu despre ce este vorba.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus