Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Primăria Sibiu continuă să sprijine sportul sibian

Primăria Sibiu continuă să sprijine sportul sibian

În ședința extraordinară a Consiliului Local care va avea loc în 16 iulie, primarul Astrid Fodor va propune alocarea de fonduri din bugetul local pentru sprijinirea echipei de fotbal FC Hermannstadt. 

“Luna trecută am alocat fonduri pentru acoperirea cheltuielilor cu salariile în perioada stării de alertă pentru echipa de baschet CSU Sibiu, iar în această lună voi propune alocarea de fonduri pentru echipa de fotbal a Sibiului – FC Hermannstadt -  în valoare de 796.000 de lei, tot pentru acoperirea cheltuielilor cu salariile în perioada stării de alertă. Așa cum am sprijinit industria ospitalității prin măsuri de reducere a impactului negativ al acestei crize generate de coronavirus, sprijinim și sportul de performanță sibian, în situația dificilă pe care o traversează în contextul restricțiilor. Aceste fonduri se adaugă sumelor consistente ce se vor aloca pentru proiectele depuse prin Agenda sportivă.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

 

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing 

Primăria Municipiului Sibiu

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2529

Comentarii

5 comentarii

Rodica Guguștiucă

Acum 3 ani

Mulțumim primăriei pentru unul dintre cele mai frumoase stadioane din țară! Primul care a fost finalizat cu 6 ani înainte de termen! Este o bijuterie!
Raspunde

Luca Luca

Acum 3 ani

Pe cand in Oradea s- au facut zeci de terenuri de sport publice , in SB s-a facut 1/2 de teren de baschet langa sala Transilvania . Toti cei care vor sa faca sport , sunt nevoiti sa sara gardurile scolilor si sa practice diferite sporturi pe asfalt , ca acum 50 de ani ... Apropo , are vreo scoala in SB un teren de sport adecvat anilor 2020 ?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bobi Bobi

Acum 3 ani

Muta-te in Oradea !!!
Raspunde

2 Cents

Acum 3 ani

Fara sa vrei ai raspuns la intrebarile lui Luca. Si raspunsul tau este rusinos pentru Sibiu
Raspunde

Bosi Bosi

Acum 3 ani

Bobi , este doar adevar , hai sa nu ne mai batem cu pumnii in piept . Sibiul arata jalnic ,exact ca acum 17 ani , vezi Brasov, Oradea , Cluj . **** este depasita, dar ce noroc avem excedent bugetar !!!! Ce sa te astepti de la o contabila .

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus