Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sibian încarcerat după ce s-a dus peste fosta iubită și i-a bătut fratele

Sibian încarcerat după ce s-a dus peste fosta iubită și i-a bătut fratele

Un sibian în vârstă de 27 de ani a fost arestat ieri de polițiștii după ce s-a dus peste fosta iubită acasă unde i-a bătut fratele și pe logodnica acestuia. În plus, bărbatul ar fi încălcat un ordin de protecție.

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu anunță că la data de 14 iulie polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în localitatea Vurpăr.

”Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv nerespectarea unei hotărâri judecătorești după ce, în cursul zilei de 14 iulie a.c., s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 100 de metri de locuința fostei concubine, din localitatea Vurpăr,  și ar fi lovit doi dintre locatarii imobilului respectiv, rude ale femeii”, arată IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările în acest caz continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Georgiana Dramba

Acum 3 ani

domnule Dobre va implor in genunchi, precizati articolul si legea care permite politistilor sa aresteze. In comunicatul Politiei zice ca politistii au retinut, dar dumneavoastra scrieti in titlu ca politistii au arestat. Sunt convins ca stiti mai bine, ca sunteti doxa de drept penal, fiind imposibil sa gresiti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus