Vineri,
07.08.2020
Partial Noros
Acum
25°C

ARTmania, singurul festival românesc membru al European Metal Festival Alliance 2020 

16 Iulie 2020 16:29

ARTmania, singurul festival românesc membru al European Metal Festival Alliance 2020 

ARTmania Festival va fi prezent în cadrul European Metal Festival Alliance 2020 cu interviuri, filmări inedite și concerte oferite de trei trupe românești. EMFA este o alianță din care fac parte 13 festivaluri independente din Europa, care și-au unit eforturile pentru a oferi fanilor rock și metal de pe continent un festival online unic, de anvergură europeană. Timp de 3 zile intense fanii muzicii vor avea parte de un program variat de concerte oferite de peste 35 de trupe, interviuri și de conținut video ce va putea fi urmărit online, pe 7-8-9 august 2020.

ARTmania Festival va folosi această ocazie pentru a susține promovarea la nivel european a produselor culturale românești și a muzicii rock din România, în continuarea eforturilor pe care le-a depus în această direcție, în ultimii doi ani, prin intermediul Romanian Music Export (primul program românesc care își asumă zona de promovare și de export muzical la nivel european, lansat de ARTmania în 2018).

În acest scop, festivalul sibian va fi prezent în cadrul EMFA cu interviuri, filmări inedite din festival sau de la înregistrările realizate pentru această ocazie. 

În plus, ARTmania Festival va oferi publicului european participant la EMFA și trei concerte special înregistrate în perioada pandemiei pentru acest festival online internațional. Concertele sunt susținute de trei trupe românești, cunoscute în comunitatea rock locală și internațională (a-z): DirtyShirt, RoadkillSoda și White Walls.   

Programul pe zile al festivalului online European Metal Festival Alliance, în cadrul va fi prezent și ARTmania Festival, va fi anunțat în următoarele săptămâni și va fi disponibil inclusiv pe www.metalfestivalalliance.com.

 

Vizualizari: 1914

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus