Duminică,
20.09.2020
Innorat
Acum
23°C

Primarul Astrid Fodor a participat la ceremonia organizată cu ocazia înființării Comandamentului Corpului Multinațional Sud-Est

23 Iulie 2020 18:16

Primarul Astrid Fodor a participat la ceremonia organizată cu ocazia înființării Comandamentului Corpului Multinațional Sud-Est

Primarul Astrid Fodor a participat astăzi, 23 iulie, la Cincu, la ceremonia de înființare a Comandamentului Corpului Multinațional Sud-Est și la desfășurarea etapei finale a unui exercițiu militar.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența Excelenței Sale, Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis și a Ministrului Apărării Naționale, domnul Nicolae Ciucă.

"Am fost onorată sa particip în contextul în care, Sibiul, viitoare gazdă a unui comandament NATO si oraș cu tradiție în domeniul învățământului militar, realizează importanța înființării unor astfel de unități în țara noastră." (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu).

Vizualizari: 1950

Comentarii

1 comentarii

Casiana Guguștiucă

Acum 1 lună

Dacă prăpădenia asta mai câștigă un mandat de primar, vom ajunge să privim Buzăul cum privim Viena!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus