Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Președintele Iohannis: Stimaţi PSD-işti, nu caut vinovaţi, pentru că îi ştiu! PSD a creat intenţionat o criză sanitară!

Președintele Iohannis: Stimaţi PSD-işti, nu caut vinovaţi, pentru că îi ştiu! PSD a creat intenţionat o criză sanitară!

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, referindu-se la numărul mare al îmbolnăvirilor de COVID-19 că este un nou record negativ extrem de îngrijorător, informează news.ro.

Preşdintele a declarat că până acum ceva timp România avea o stiuaţie mai bună decât alte ţări din punct de vedere al gestionării pandemiei, pentru că autorităţile şi-au făcut treaba, ceea ce nu a convenit PSD. El a acuzat PSD că a creat intenţionat o criză sanitară, pentru a putea să critice Guvernul.

”Astăzi stăm aşa – 1.356 de persoane detectate cu coronavirus, persoane noi detectate, 35 de decese de ieri până azi, peste 400 de persoane la ATI. Este un nou record negativ extrem, extrem de îngrjorător şi pe bună dreptate ne punem întrebarea cum am putut să ajungem aici. Asta o să vă explic în următoarele minute, după care o să vă spun ce avem de gând ca să controlăm situaţia. Se ştie că în starea de urgenţă, în România am avut epidemie, am avut decese, dar un număr foarte limitat. Autorităţile îşi făcuseră treaba. Lucrurile au mers rezonabil de bine, spitalele, medicii, autorităţile s-au mobilizat. La început, lucrurile au mers foarte bine până acum câteva săptămâni. Dar această situaţie sigur nu a convenit PSD-ului. Guvernul şi-a făcut treaba, preşedintele şi-a făcut treaba, autorităţile şi-au făcut treaba şi atunci PSD-ul a căutat soluţii pentru PSD, nu pentru români. Din păcate, PSD-ul controlează încă majorităţi în Parlament, împreună cu alţii, de exemplu UDMR. Să nu uităm când PSD a încercat să dea pe şest autonomie aşa-zisei secuimi şi altele. Atunci PSD a acţionat aoclo unde încă are putere, în Parlament. Au făcut harcea parcea puţina legislaţie pe care am avut-o pentru a gestiona această pandemie. Cu un cinism pe care l-am critiat şi ieri, un cinism au tras de timp ca să nu apară noua legislaţie. Sigur după ce i-am critiat aseară PSD-ul a fost foarte nervos şi m-a acuzat că eu caut vinovaţi. Nu, nu caut vinovaţi, îi cunosc, îi arăt cu degetul şi o să îi arăt şi azi cu degetul. Pe voi”, a declarat preşedintele, citat de news.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1701

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Marcel Ioan

Acum 3 ani

Daaaa, "domnule" presedinte (p - mic desigur)... Guvernul "tau" nu e vinovat nici cat negru sub unghie... Ahaahhahah!!

Raspunde

Nu Sunt Robot

Acum 3 ani

Apoi ce sa ne asteptam de la partidul vioricilor, firilor, valcovilor, frati cu taricenii si alte nimicuri. PSD e o grupare mafiota cu sediul in Turcia, care vroiau sa-i faca moschee lui Erdogan, acum vreo 5 ani, sa nu uitam asta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus