Miercuri,
27.01.2021
Innorat
Acum
-1°C

FC Hermannstadt joacă după-masă la Clinceni: ”Trebuie să câștigăm”

FC Hermannstadt joacă după-masă la Clinceni: ”Trebuie să câștigăm”

A.F.C.Hermannstadt se deplasează la Clinceni în etapa a XIII-a din Play-Out-ul Ligii 1, pentru confruntarea cu Academica, meci care va avea loc sâmbătă, 1 august, ora 16:30, pe Stadionul din Clinceni.

Ilfovenii se situează pe locul 2 din Play-Out în acest moment, cu 32 de puncte, în timp ce A.F.C.Hermannstadt este pe locul 4 cu 31 de puncte, dar cu două meciuri mai puțin disputate. Este o confruntare specială pentru Ruben Albes, antrenorul principal al echipei sibiene, care are tot lotul la dispoziție pentru acest meci în care dorește o revanșă. Meciul tur s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru Academica, pe Stadionul Municipal Sibiu.

,,Trebuie să câștigăm meciul cu Academica Clinceni. Echipa noastră se află acum la un bun nivel sportiv, atât din punct de vedere individual, cât și din punct de vedere colectiv. Trebuie să exploatăm asta! Trebuie să fim ambițioși și astfel să câștigăm fiecare partidă. Este necesar să menținem o mentalitate sănătoasă, de grup. Acest lucru ne permite să facem orice fel de schimbare – de joc, de tactică, tehnică, din punct de vedere fizic. Pentru mine, ca și antrenor principal, contează în primul rând mentalul, mentalitatea fotbaliștilor. Noi încercăm să transmitem ideea de luptă fiecărui jucător, ideea că trebuie să dea din ce în ce mai mult ca să câștigăm puncte. Încercăm astfel să ne ridicăm la așteptările pe care le impune această identitate nouă. Am făcut toate adaptările necesare ca să câștigăm meciul cu Clinceni, să evităm eventuale acțiuni periculoase sau contraatacuri, iar de la începutul partidei până la final să fim noi cei care generăm pericolul în teren.”, a declarat Ruben Albes, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt

Academica vine după trei înfrângeri și două victorii în ultimele 5 etape, în timp ce A.F.C.Hermannstadt traversează una dintre cele mai bune perioade din istoria clubului, având 13 puncte câștigate din 15 posibile în ultimele 5 meciuri. Meciul se va disputa fără spectatori, în condițiile impuse de protocolul sanitar anti COVID-19.

Vizualizari: 1252

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Geo Macaragiul

Acum 5 luni

Normal că vor câștiga cărăușii de puncte pentru Dinamo.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus