Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Accident la intrare în Șelimbăr. O victimă este încarcerată

Accident la intrare în Șelimbăr. O victimă este încarcerată

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Serviciului de Ambulanță intervin de urgență pentru a acorda asistență victimelor unui accident rutier care s-a petrecut la intrarea în Șelimbăr. 

Actualizare. S-a intervenit pentru descarcerarea unui bărbat de aproximativ 70 de ani, conștient care a primit îngrijiri medicale și a refuzat transportul la spital, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Știre inițială. Din primele informații, o persoană este încarcerată. O ambulanță de tip B, care se deplasa spre o solicitare, observând accidentul, s-a oprit pentru a ajuta până au ajuns restul echipajelor. Spre locul cu pricina se deplasează un echipaj de prim ajutor calificat SMURD și un echipaj de descarcerare, conform slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. 

Accidentul s-a petrecut în zona Extaz, pe DN1, transmite Genu Scridon, purtător de cuvânt al Ambulanței Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2165

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Sorin Albu

Acum 3 ani

Faceți naibii un giratoriu,și acolo și la intersecția cu drumul spre Cisnadie!!!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus