Marţi,
22.09.2020
Innorat
Acum
14°C

Cele mai mici note de la Titularizare: 1,7 la Arte Vizuale

04 August 2020 15:58

Cele mai mici note de la Titularizare: 1,7 la Arte Vizuale

75 de candidați care au susținut proba scrisă a examenului de definitivat au obținut note sub 5. Astfel, cea mai mică notă obținută de un candidat la examenul de titularizare este de 1,7 la disciplina Arte vizuale (Educație plastică/educație vizuală). Au mai fost doi candidați care au obținut nota 1,9, ambele note la disciplina Educație Fizică și Sport.

De asemenea, zece candidați au obținut note de între 2 și 2,99. Patru dintre aceștia au notele la disciplina Educație Fizică și Sport, doi la disciplina matematică, unul la disciplina chimie, unul la mecanică, unul la Profesori documentariști și un candidat a obținut puțin peste 2 la Turism și servicii.

Disciplinele care apar cel mai mult la candidații care au obținut note sub 5 sunt Educație Fizică și Sport, Educație Muzicală, Matematică, Limba Română, Istorie și Chimie.  

Astăzi, 4 august, au fost afișate rezultatele la examenul de Titularizare. Din totalul de 674 de candidați care au susținut examenul scris, 62% (414 candidați) au obținut note peste șapte și sunt titulari pe postul lor, adică angajați pe o perioadă neterminată. De asemenea, 173 de candidați au note între 5 și 6,99. Aceștia vor continua să predea în calitate de suplinitori, fiind angajați pe o perioadă determinată.

Vizualizari: 739

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus