Marţi,
27.09.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Președintele ALDE Sibiu și-a dat demisia. ”Azi sunt încă membru, mâine, nu știu”

Președintele ALDE Sibiu și-a dat demisia. ”Azi sunt încă membru, mâine, nu știu”

Ovidiu Gheorghe Tocaciu, președintele ALDE Sibiu și-a anunțat astăzi demisia, cu mai puțin de o lună înaintea campaniei pentru alegerile locale. ”După 15 luni de conducere a organizației județene a partidului ALDE Sibiu am decis să fac un pas înapoi şi să las o nouă conducere să preia frâiele organizaţiei. Mă bucur că am reuşit la alegerile prezidenţiale să duc partidul la 10.000 de voturi în judeţ, ceea ce este un scor foarte bun, mult peste alte rezultate obţinute la alegerile anterioare. Am atras membri noi şi candidaţi de valoare în tot judeţul. Iar din punct de vedere al imaginii, suntem filiala județeană cu cele mai multe prezenţe în media locală. Din păcate mă văd nevoit să mă retrag din această funcție de preşedinte al Organizației judeţene ALDE SIBIU, din motive personale. Urez viitoarei conduceri să obțină un scor electoral foarte bun, mai bun decât cel obținut de ALDE sub conducerea mea”, a anunțat Tocaciu.

El spune că deocamdată și-a dat demisia din funcția de conducere, dar rămâne membru. ”Astăzi sunt încă membru al ALDE, mi-am dat doar demisia din funcția de președinte. Mâine nu știu dacă voi mai fi membru”, a mai spus Tocaciu. Întrebat dacă știe cine va prelua conducerea organizației, Tocaciu a declarat că o decizie în acest sens va fi luată de organizația națională, în aceste zile.

Surse din cadrul organizației spun că președinte interimar va fi Horațiu Marin, candidatul partidului pentru funcția de primar al municipiului Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2006

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Teo 1

Acum 2 ani

Alde,un partid de fripturisti
Raspunde

Marin Marin

Acum 2 ani

Horatiu Marin nu avea nici adeziune la ALDE pana acum cateva zile. Omul acesta aproape a reusit sa distruga PSD Sibiu, a fost dar afara, acum spulbera si ALDE Sibiu. Unde merge mai apoi fiul lui tata?
Raspunde

Zzz Yyy

Acum 2 ani

astia sunt oamenii coerenti si de valoare din partidele astea; initial invoca "motive personale" pentru ca apoi sa lase de inteles ca nu va mai fi nici membru, din motive care nu tin de el. cam cum poti negocia si castiga ceva cu oameni dinastia? de a progresa cu ei, nici vorba...
Raspunde

Emma SB

Acum 2 ani

Dupa cum spunea Tudose: Care ALDE ? astea sunt ultimele mostre ....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus