Sâmbătă,
19.09.2020
Innorat
Acum
12°C

Coronavirusul închide Cadastrul de pe Calea Dumbrăvii. Oficiul rămâne operațional online

05 August 2020 14:44

Coronavirusul închide Cadastrul de pe Calea Dumbrăvii. Oficiul rămâne operațional online

Biroul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Sibiu de pe Calea Dumbrăvii s-a închis în contextul epidemiei de coronavirus, serviciile continuând însă în online. ”Măsura a fost luată pentru a preveni şi limita răspândirea noului coronavirus COVID-19 și are scopul de a proteja publicul şi salariaţii, în egală măsură. În perioada următoare, cetăţenii şi partenerii OCPI Sibiu pot opta pentru serviciile disponibile on-line prin intermediul sistemului informatic de cadastru şi carte funciară”, anunță OCPI Sibiu într-un comunicat de presă. Decizia a fost luată după ce funcționari ai instituției au fost infectați cu SARS CoV-2.

Persoane fizice sau juridice autorizate, notarii publici, executorii judecătoreşti pot depune on-line cererea de înscriere, recepţie sau avizare însoţită de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepţia sau avizarea.

De asemenea, cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale, anunță funcționarii OCPI Sibiu,

Informații suplimentare se pot solicita prin e-mail sau accesând site-ul www.ocpisibiu.ro, dar și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni pânã joi în intervalul orar 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00-14.00.

Numerele de telefon și adresa de e-mail  destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI Sibiu sunt telefon (0269) 217477 și e-mail: sb@ancpi.ro.

Vizualizari: 3541

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus