Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Horaţiu Marin e noul președinte al ALDE Sibiu. ”În aceste câteva zile am întărit organizaţia”

Horaţiu Marin e noul președinte al ALDE Sibiu. ”În aceste câteva zile am întărit organizaţia”

Noul preşedinte interimar al organizaţiei judeţene ALDE Sibiu este Horaţiu Marin, candidatul partidului la funcția de primar al Sibiului. Numirea sa a fost făcută după demisia lui Ovidiu Gheorghe Tocaciu, anunțată în 4 august. „În aceste câteva zile am întărit organizaţia în teritoriu cu foarte mulţi candidaţi puternici, la peste 40 de primării şi consilii locale din judeţ. Suntem optimişti că mesajul de înnoire pe care îl transmitem la Sibiu va fi perceput foarte bine de alegători”, a declarat Horaţiu Marin.

Noul președinte al ALDE Sibiu i-a mulțumit fostului lider al organizației. ”Îi mulțumesc domnului Tocaciu pentru tot ce a făcut pentru organizație și ne bucură faptul că a ales să rămână alături de noi în organizație”, a precizat Marin.

Urez viitoarei conduceri să obțină un scor electoral foarte bun, mai bun decât cel obținut de ALDE sub conducerea mea

Ovidiu Gheorghe Tocaciu, președintele ALDE Sibiu a demisionat în urmă cu două zile. ”După 15 luni de conducere a organizației județene a partidului ALDE Sibiu am decis să fac un pas înapoi şi să las o nouă conducere să preia frâiele organizaţiei. Mă bucur că am reuşit la alegerile prezidenţiale să duc partidul la 10.000 de voturi în judeţ, ceea ce este un scor foarte bun, mult peste alte rezultate obţinute la alegerile anterioare. Am atras membri noi şi candidaţi de valoare în tot judeţul. Iar din punct de vedere al imaginii, suntem filiala județeană cu cele mai multe prezenţe în media locală. Din păcate mă văd nevoit să mă retrag din această funcție de preşedinte al Organizației judeţene ALDE SIBIU, din motive personale. Urez viitoarei conduceri să obțină un scor electoral foarte bun, mai bun decât cel obținut de ALDE sub conducerea mea”, a anunțat Tocaciu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3817

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

:))))) :))))))

Acum 3 ani

:))))))))
Raspunde

Fost salariat la Fosta Balanța

Acum 3 ani

Costică Sofrone mai este membru în ALDE?
Raspunde

Ion Giumbusluc

Acum 3 ani

Cum ai intarit-o "boss" ?.... ai luat niste pastile anti diaree ? Ca vorbim de ALDE, nu.... care e un rahat scump. Scump pentru ca noi il platim pe individul asta si pe toate plosnitele ca el si tunurile ce ni le dau, ascunze prin conducere sub tot felul de denumiri, gen ALDE. Nu vrei tu sa intaaresti putin bugetul Romaniei si sa il predai pe Tariceanu politiei ?....poate ne da niste bani inapoi, cel putin de la tunul cu Microsoft.
Raspunde

Io Nut

Acum 3 ani

Tulai, partidul ăsta mai are și alt membru în afară de Tăriceanu care se bagă în față la cozi? Ăștia nici pragul electoral nu-l prind, se "întăresc" degeaba.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus