Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

ALDE: Sibienii au confirmat prin numărul mare de semnături că Horaţiu Marin şi Cosmin Balcu sunt schimbarea de care  Sibiul are nevoie

ALDE: Sibienii au confirmat prin numărul mare de semnături că Horaţiu Marin şi Cosmin Balcu sunt schimbarea de care  Sibiul are nevoie

Candidații ALDE Sibiu la Primăria Municipiului și la Consiliul Județean, Horațiu Marin și Cosmin Balcu au fost prezenți astăzi la acțiunea Partidului de strângere de semnături în cartierul Hipodrom,  zona Mihai Viteazu și Vasile Aron. “Sunt onorat de semnăturile primite într-un un timp foarte scurt de la sibieni. Am stat de vorbă despre problemele cartierului și ale orașului, în general. Oamenii mi-au transmis că își doresc schimbarea la Primăria Municipiului Sibiu", a declarat Horațiu Marin candidat la funcția de primar al municipiului Sibiu.
"Este de-a dreptul incredibil câți sibieni ne-au oferit semnătura. Le mulțumesc tuturor celor care m-au oprit astăzi pe stradă în cartierule Hipodrom și Vasile Aron și care mi-au transmis că mă susțin în candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Sibiu. Promit că nu am să îi dezamăgesc. Așa cum am făcut-o în atâția ani de carieră militară în cadrul ISU Sibiu în slujba cetățeanului", a declarat Cosmin Balcu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: alde sibiu

Vizualizari: 2728

Comentarii

3 comentarii

Publicitate Electorala

Acum 3 ani

Sa mori tu? Chiar asa a fost? Dar, oare de ce la alegeri veti lua sub 5 la suta? Pentru ca trebuie sa va obisnuiti, si cat mai repede sa migrati la o formatiune politica care are sanse. Ups, v-am prezis viitorul? N-am vrut, dar ciolanul e mare si toti aveti loc de ros.
Raspunde

Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu

Acum 3 ani

Bravo, băieți! Sunt mândru de voi. Am vorbit cu Dragnea, vă salută și el.
Raspunde

Nicolae Joita

Acum 3 ani

In scurt timp, după numărarea voturilor, vor vedea cei doi pic și poc adevărata lor valoare! Le urez succes!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus