Vineri,
25.09.2020
Ploi Scurte
Acum
23°C

FOTO-VIDEO Amplă acțiune anti-braconaj pe Olt, noaptea trecută. Doi olteni recidiviști prinși în flagrant

10 August 2020 10:24

FOTO-VIDEO Amplă acțiune anti-braconaj pe Olt, noaptea trecută. Doi olteni recidiviști prinși în flagrant

Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu, cu susținerea Poliției, a desfășurat noaptea trecută o amplă acțiune anti-braconaj pe râul Olt. Doi braconieri din județul Olt au fost prinși în flagrant, în timp ce scoteau plasele pline cu pește.

AJVPS Sibiu are paznici care monitorizează constant apele avute în grijă. În urma unor activități suspecte, conducerea asociației și angajații au început să urmărească lacul de acumulare de la Porumbacu în jurul miezului nopții, așteptând ca braconierii să acționeze.

”De la sediu am plecat la ora 23:00 și la pe la ora 24:00 am început pânda. La ora 4:00 noaptea i-am prins exact când încercau să scoată plasa din apă. Este vorba despre două persoane de aproximativ 45 de ani, din județul Olt. Au declarat că aceasta le este ocupația, prind pește pentru vânzare și acum au venit la Sibiu pentru că momentan la ei și la Drăgășani nu mai dă balta pește”, a declarat pentru Turnul Sfatului directorul AJVPS Sibiu, Romeo Stoicescu.

Pescarii sibieni au tras de plasele montate de braconieri vreme de trei ore.

”Toate setcile și plasele au fost reținute de echipajul de politie de la Politia Porumbacu. Pestele a fost redat mediului, majoritatea viu. A fost mult caras și platică, dar și somn și ceva șalău. În total estimăm că erau aproximativ 200 kilograme de pește”, mai spune Romeo Stoicescu.

Reporterul Turnul Sfatului a cerut un punct de vedere și Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, mai ales că cei doi braconieri sunt recidiviști, punct de vedere pe care îl vom publica în momentul sosirii pe adresa redacției.

Vizualizari: 2412

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Bobo Caras

Acum 1 lună

Bravo !!!! La puscarie cu ei daca sunt recidivisti !!!!!!

Raspunde

Dan2 Cp

Acum 1 lună

toata lumia tace cind padure (padureanu,parureanu )din turnu rosu cumpara peste la negru si il da mai departe acolo e mica mafie da nimeni nu cauta stire pe sursa din talmaci
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus