Joi,
25.04.2024
Ploi Moderate
Acum
7°C

În vremuri de incertitudine sibienii caută siguranța. Estiprotejat.ro: ”În șase luni din 2020 am realizat cifra de afaceri pe tot anul 2019”

În vremuri de incertitudine sibienii caută siguranța. Estiprotejat.ro: ”În șase luni din 2020 am realizat cifra de afaceri pe tot anul 2019”

Într-o perioadă de incertitudine cauzată de pandemia de coronavirus, tot mai mulți sibieni caută să-și consolideze securitatea bunurilor si a familiei atât acasă cât și la locul de muncă.

Conducerea companiei sibiene Estiprotejat.ro, specializată în sisteme de securitate, spune că cererea pe plan local este una ridicată în această perioadă. Dovadă stau cifrele, în primele șase luni ale anului în curs compania atingând deja cifra de afaceri înregistrată tot anul trecut.

”Putem spune că cererea în Sibiu este mare de servicii de securitate, avem multe lucrări în această perioadă și am fost nevoiți să facem angajări, crescând echipa cu aproape 40 %. În primul semestru din 2020 am realizat deja cifra de afaceri pe tot anul 2019”, a declarat pentru Turnul Sfatului Florin Drîmbă, administratorul companiei Estiprotejat.ro.

Estiprotejat.ro oferă o gamă variată de servicii de securitate, precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmare la efracție, sisteme de interfonie și videointerfonie pentru controlul accesului, dar și sisteme complementare, precum automatizare porți, control acces și pontaj la fabrici și societăți comerciale, bariere și soluții de parcare sau rețele structurate (UTP, FTP, SFTP și fibră optică).

”Firmele sunt obligate prin lege să securizeze spațiile în care își desfășoară activitatea și totodată trebuie să asigure semestrial și mentenanța echipamentelor de securitate. Clienții noștri principali sunt persoane juridice. În acest moment suntem în curs de autorizare și pe partea de avertizare la incendiu, astfel încât să putem oferi un pachet complet de servicii, care să asigure și partea de securitate și IT”, mai spune Florin Drîmbă.

Cererea din piață diferă în funcție de perioada din an. În prezent, cele mai căutate servicii în zona Sibiului sunt cele legate de automatizări, interfonie și control acces. În restul anului predomină instalarea de sisteme de supraveghere video și avertizare la efracție, solicitările în acest sens fiind constante.

Motto-ul companiei este ”Estiprotejat.ro - Cu noi, IN SIGURANTA SI ONLINE!”, întrucât toate sistemele de securitate pot fi accesate, monitorizate și controlate online, inclusiv de pe telefonul mobil sau laptop.

Persoanele interesate de sistemele de securitate pot găsi mai multe detalii, precum și un calculator de prețuri pentru sisteme de supraveghere video, accesând site-ul companiei, www.estiprotejat.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Sunt Protejat

Acum 3 ani

Recomand cu incredere serviciile acestei echipe de profesionisti. Felicitari Florin si Vali! Nu este o firma mare, insa asigura servicii de calitate la preturi foarte bune si raspund cu promptitudine la solicitari.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus