Miercuri,
17.08.2022
Thunderstorm
Acum
21°C

11 cazuri noi de infecții cu SARS CoV-2 în Sibiu

11 cazuri noi de infecții cu SARS CoV-2 în Sibiu

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Sibiu au fost confirmate 11 persoane ca fiind purtătoare ale virusului SARS Cov-2. Câte trei fac parte din categoriile de vârstă 30-39, 50-59 și 60-69 ani, iar două persoane fac parte din categoria de vârstă 19-29 ani.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 1098 de persoane, dintre care 1033 adulți și 65 copii. Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 663 de persoane, iar 70 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. Se află în carantină la domiciliu 708 de persoane, iar alte 72 sunt în izolare la domiciliu.

În cursul zilei de ieri, 238 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă, anunță prefectura Sibiu. Au fost verificate 390 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse; de asemenea, au fost verificate 42 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 4 mijloace de transport în comun.  În cadrul acțiunilor, două persoane au fost avertizate în scris pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. Polițiștii locali au verificat 313 persoane cu privire la respectarea măsurilor impuse.

În urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a 9 societăți, au aplicat 2  avertismente si o sancțiune contravențională în valoare de 10 000 lei pentru depozitare necorespunzătoare a produselor alimentare.   

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus