Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

BC CSU Sibiu va juca direct în grupele FIBA Europe Cup

BC CSU Sibiu va juca direct în grupele FIBA Europe Cup

BC CSU Sibiu va juca, pentru al doilea sezon consecutiv, direct în grupele FIBA Europe Cup și își va afla adversarii în 18 august, atunci când este programată tragerea la sorți.

Anul acesta sunt excluse tururile preliminarii, iar celor 16 echipe înscrise în FIBA Europe Cup li se vor alătura alte 11 echipe provenite din Bascketball Champions League. Acestea vor fi repartizate în 7 grupe, iar tragerea la sorți este programată pentru data de 18 august.

„Abia așteptăm să revenim în competiții și ne bucurăm că vom juca, din nou, în grupele FIBA Europe Cup. Anul trecut am făcut o impresie bună și sunt sigur că în sezonul 2020/2021 vom folosi experiența acumulată pentru a ne prezenta și mai bine în Europa”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Boardul FIBA Europe se va reuni la data de 1 septembrie 2020, pentru a discuta, în funcție de evoluția pandemiei, datele de debut a partidelor oficiale.

Alături de BC CSU Sibiu, CSM Oradea va mai evolua, dintre echipele de la noi din țară, în această competiție, în sezonul 2020/2021.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Realitatea Hidoasa

Acum 3 ani

"Echipa Sibiului"...cu jucatori din Africa, cumparati cu banii contribuabililor, facuti cadou de primarie, prin "agenda sportiva", vreti sa spuneti ? S-au sistat lucrarile la noul liceu de arte, dar salariile la jucatorii astia de carton, grase si frumoase, inca ruleaza. Si banii de transferuri.. este, primaria ? Nu mai facem scoli pentru elevi...ce ne trebuie, mai bine mai platim vreo 2-3 congolezi veniti via mafia transferurilor sa bata mingea pe banii nostrii.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Io Nut

Acum 3 ani

Se pare ca evolutia a trecut prin fata casei tale dar nu a oprit si la tine. Daca romanii plecati in afara tarii, la munca, ar fi gasit acolo aceeasi specie cu a ta care sa prefere sa investeasca "intern" in loc de "romanii veniti pe naspa, cum era? Prefer ca din banii mei, sa investeasca primaria SI in sport, chiar si in "congolezii" la care te referi tu. Ca sa ma cobor la nivelul tau, poate ca n-am chef sa se investeasca in liceul de arte pentru ca nu am de gand sa-mi inscriu copiii acolo ;)
Raspunde

Riky Piky

Acum 3 ani

Primăria să cheltuiască banii pentru binele comunității, nu pentru a aduce sportivi din alte zări. Cu ce mă ajută pe mine sibian aceasta echipa încropită din te miri cine. Dar, m-ar ajuta niște terenuri de sport la care pt o sumă modica să avem acces și mari și mici. Da, m-ar ajuta daca s-ar încuraja și sprijini Școală Sportivă, Clubul Șoimii și dacă terenurile și sălile de sport ale școlilor ar fi folosite cu cap pentru copii.
Raspunde

Erlkonig Von Erle

Acum 3 ani

Și în ce fel sunt folosite fără cap acum terenurile și sălile de sport ale școlilor?
Raspunde

Hell Robot

Acum 3 ani

@Io Nut Dupa cum "gandesti" as putea pune pariu ca tu nu iti vei duce copiii deloc la scoala, ca le stii pe toate. Le dai tu educatie. Ce a scris omul e perfect logic, dar tu, probabil esti inc aunul care traieste si plimba o gramada de fiare scumpe prin oras, pe banii bugetului local, prin agenda sportiva. Congolezii sa stea la ei in Congo, ca avem noi destule probleme, iar un liceu de arta e vast mai important decat a plati salariile unor indivizi de genul asta si al celor care se ocupa cu asemenea trafic de personaje pe banii primariei, cum spunea cineva mai sus, cam ilegal. "Domnul" Bibu, poate ar trebui putin luat la intrebari cu privire la aceste situatii.... sau va e frica sa nu va dea cu pumnul ? Sau ca nu prea stie sa vorbeasca si nu il prea duce mintea de fel si nu il puneti sa vorbeasca, sa nu se observe...trist. Sper sa ancheteze cineva sifonarea banilor de la buget pentru aceste "echipe de sport" si pentru salariile grase ale celor implicati....asta in timp ce liceul de arte zace neterminat, spitalul...iti vine sa mori cand deschizi usa, clubul copiilor, facut de mantuiala si din donatii si alte multe situatii...de exemplu lipsa transportului elevilor intre satele apropiate si scolile din oras. Sa mai zic ?...sau vreti sa se intample inca un "Caracal", ca sa puna primaria un autobuz pentru copiii aia.....in loc sa dea bani unor asemenea indivizi si echipe de hoti ? E jalnica si penibila situatia, de fapt.
Raspunde

Ion El

Acum 3 ani

Io Nut, daca evolutie inseamna pentru tine congolezi, atunci te invit sa mergi in Congo si sa stai acolo, la evolutie. Sa vezi de ce sunt in stare congolezii, ca aparent nu prea intelegi.
Raspunde

Mchammer K

Acum 3 ani

Observ ca postacii karatistului - biciclist-"gospodar fara pereche" sunt extraordinari de activi. Ceea ce nu stiu ei este ca el este un pion de sacrificat ca sa faca alegerile mai haioase. Nu mai poate nimeni sa spuna ceva de echipele finantate semilegal de Primarie ca imdediat sare galeria CSU de cur in sus. Aduceti congolozi pe banii vostrii nu pe banii Primariei,. Primaria tb sa sprijine sportul de masa , juvenil nu salarii de jde de mii de euro . Mai bine spunetii karatistului sa-si gaseasca si el perechea sau poate vreti ca Sibiul sa aiba o noua premiera nationala, primul primar LGBT din Romania.
Raspunde

Alesb Ale

Acum 3 ani

Tu vorbesti dar nu gandesti! Sportul de performanta atrage dupa sine sportul de masa, este o regula nescrisa a sportului pe care tu, un postac ingust la minte, garantat PSD, nu ai cum sa intelegi. Ai idee ca in banii cu care Primaria sprijina baschetul CSU, o parte este directionata si pentru baschetul juvenil sibian, romanesc (stiu, tu si ai tai nu vreti sa ne vindem tara!!!) Asa ca tu si ai tai aia putini, sub 10% care sunteti, vedeti-va de ale voastre si ocupati-va doar de ce stiti (adica nimic) si lasati oamenii sa evolueze si sa progreseze unde se poate. Altele sunt marile probleme ale acestui oras, nu un sprijin normal si binevenit, ca in oricare oras citav din tara asta, pentru o echipa care a facut pentru Sibiu infinit mai mult decat ai facut tu si ideile tale penibile!
Raspunde

Erlkonig Von Erle

Acum 3 ani

exemplu tipic de postac pesedist, cu limbaj elevat. ia povestește aici cum ai vrut tu sau copii tăi să faceți sport, și n-ați avut unde.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus