Duminică,
20.09.2020
Innorat
Acum
24°C

Focar de infecție la o fabrică din Sibiu. „Am sistat activitatea”

12 August 2020 12:58

Focar de infecție la o fabrică din Sibiu. „Am sistat activitatea”

O fabrică din municipiul Sibiu s-a închis, după ce o parte din cei 12 angajați ai săi au fost confirmați cu infecție cu noul coronavirus. 

Actualizare. Potrivit informațiilor transmise de Prefectura Sibiu, au fost confirmate pozitiv în urma testării Sars-Cov-2, un număr de cinci persoane, angajați ai fabricii. Direcția de Sănătate Publică Sibiu a demarat anchete epidemiologice iar unitatea a adoptat măsura opririi activității până în data de 18 august.

Știre inițială. Este vorba despre Kreis Mechanik CNC, de pe strada Ștefan cel Mare. Reprezentanții fabricii, care se ocupă cu prelucrarea mecanică prin așchiere, spun că au fost luate toate măsurile necesare după ce au fost descoperite primele cazuri.

„Au fost infectați șase oameni. Am descoperit situația săptămână, drept pentru care am sistat activitatea, restul oamenilor s-au testat ieri și astăzi și acum așteptăm. Ținem legătura constant cu cei de la Direcția de Sănătate Publică și ei decid. După ce am descoperit cazurile, am făcut dezinfecție cu o firmă specializată, înainte să ni se fi impus acest lucru”, spune George Mihu, din partea fabricii sibiene. 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus