Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

A început construcția noii grădinițe din Șelimbăr

A început construcția noii grădinițe din Șelimbăr

3,566 milioane de lei plus TVA va costa prima grădiniță din Șelimbăr, care este ridicată după Revoluția din 1989 în această localitate. Administrația locală a anunțat că au fost demarate lucrările, în total, imobilul urmând a avea peste o mie de metri pătrați. ”Este un proiect de suflet, la care s-a muncit foarte mult atât pentru găsirea terenului, cât și pe partea birocratică. Rezultatul însă îi va mulțumi întrutotul pe părinții copiilor din Șelimbăr”, spune primarul comunei, Marius Grecu.

La demisol este prevăzută o spălătorie uscătorie, spații tehnice și cameră pentru centrala termică. La parter sunt prevăzute două săli și dormitoare pentru grupele mici, birouri și grupuri sociale pentru educatori, copii și persoane cu dizabilități, precum și bucătărie și o sală multi-funcțională. La etajul întâi este loc pentru grupele mijlocii, iar la etajul al doilea sunt prevăzute spații pentru grupele mari.

Conform proiectului, grădinița va putea găzdui 150 de copii din Șelimbăr. Aceasta este prima grădiniță din cartierele noi ale Șelimbărului, administrația locală având în lucru documentația pentru alte două construcții cu aceeași destinație.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2002

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Octavian Manole

Acum 3 ani

Întrebare pentru toți oamenii inteligenți: Cum se face că exact când începe campania electorală se apuca de un proiect cerut de cetățeni,atât primarul din Selimbar,Marius Grecu,fost PSD ist și care a fugit la PNL că să îi fie bine , călduț,și în Sibiu ,madam Astrid Fodor ,care cică început lucrările la Stadionul municipal după 2 ani și ceva de pauză??? Pe bune,voi chiar ne credeți idioți cu aceste vrajeli??? Această propaganda meschină sa o folosiți pentru voi!
Raspunde

@Octavian Manole

Acum 3 ani

Raspunsul l-ai dat singur,domnule Manole!Nu vedeti ca s-au deschis santiere in toate cartierele!Ceea ce n-au facut in cativa ani se straduiesc acum.Iar cu dresul busuiocului inainte de alegeri vor mai pacali cativa ageamii!Ma deranjeaza teribil declaratia primarului Sibiului data acum cateva zile unui cotidian local in care spune ca in Hipodrom a finalizat toate lucrarile!Pai pe str Siretului sunt peste 200 de familii mintite din 2011 cu reabilitarea unei parcari!Primarul nu acorda audiente,viceprimarul ne refuza iar ceilalti directori la care am fost ne duc cu minciuna si zaharelul.Stiti ce au spus in toamna cand au venit la o carpeala niste muncitori?Am venit sa aruncam niste balast in gropi ca prea multe reclamatii faceti!Asa se rezolva problemele sibienilor?Mintind cu nerusinare?
Raspunde

Maier Vasile

Acum 3 ani

Manole, dupa cum iti spuneam, promovarea unui proiect important dureaza ani de zile. Uneori realizarea sa fizica se face in timp mai scurt decat promovarea si aprobarea sa. Un proiect care astazi se pune in practica ( vezi stadionul sau Calea Dumbravii) , a fost gandit si propus cu ani in urma. Poate chiar 3-4 ani in urma ! Dar probabil tu nu stii aceste lucruri si nici nu te intereseaza !
Raspunde

Valeria Părăian

Acum 3 ani

Pe când și o altă școală pentru copii noilor șelimbăreni care locuiesc pe străzile trasate pe fostele terenuri agricole invadate de case & blocuri? Sau un autobuz școlar pentru transportul micuților la școală? SĂ NU ACCEPTĂM ANORMALITATEA CA NORMALITATE! IEȘIȚI LA VOT OAMENI BUNI ȘI VOTAȚI OAMENI NOI DIN PARTIDE NOI!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus