Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Un tânăr cu permisul suspendat a acroșat o fată pe trecerea de pietoni și a părăsit locul accidentului. Polițiștii l-au găsit cu ajutorul camerelor de supraveghere

Un tânăr cu permisul suspendat a acroșat o fată pe trecerea de pietoni și a părăsit locul accidentului. Polițiștii l-au găsit cu ajutorul camerelor de supraveghere

Un tânăr în vârstă de 22 de ani este cercetat de polițiști după ce a fost implicat într-un accident petrecut vineri, 14 august, pe strada Semaforului din municipiul Sibiu, părăsind apoi locul incidentului. Polițiștii au reușit să îl identifice în mai puțin de 24 de ore, cu ajutorul camerelor de supraveghere, spun surse apropiate achetei.

O tânără în vârstă de 15 ani, din Cașolț, a fost acroșată de un autoturism în timp ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni de pe strada Semaforului. Accidentul a avut loc vineri, 14 august, în jurul orei 16.40. Câteva ore mai târziu, în jurul orei 21.30, familia acesteia a solicitat de la domiciliu un echipaj al ambulanței pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Conducătorul auto implicat în accidentul rutier nu a anunțat politia cu privire la producerea accidentului rutier, părăsind locul producerii acestuia. Victima nu a putut oferi nici un fel de detaliu cu privire la autovehiculul implicat în accident, respectiv număr de înmatriculare, marca sau culoarea autovehiculului. 

"La mai puțin de 24 de ore de la producerea accidentului, respectiv în dimineața zilei de sâmbătă, 15 august, în urma amplelor activități desfășurate, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au reușit identificarea mașinii și a bărbatului care a condus-o în momentul producerii accidentului rutier. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 22 de ani, din Slimnic, a fost depistat pe raza localității de domiciliu și condus la sediul Biroului Rutier Sibiu în vederea demarării cercetărilor," transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. 

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, aceștia au stabilit că tânărul are permisul de conducere reținut și exercitarea dreptului de a conduce suspendată ca urmare a săvârșirii mai multor infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, în cursul anului 2020.

Mai mult decât atât, polițiștii au descoperit că autovehicul implicat în accident nu este înmatriculat, iar numărul de înmatriculare montat pe acesta la data producerii accidentului era fals, acesta aparținând unui alt autovehicul.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă (art. 196 alin 2 și 3 Cod Penal), părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției (art. 338 alin. 1 din Codul Penal), conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare (art. 334 alin. 1 și alin. 2 din Codul penal), precum și conducerea unui vehicul de către o persoana a cărei exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată (art. 335 alin (2) din Codul Penal).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1159

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus