Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

FC Hermannstadt îl aduce la Sibiu pe Soni Mustivar, mijlocaș cotat la 400.000 de euro

FC Hermannstadt îl aduce la Sibiu pe Soni Mustivar, mijlocaș cotat la 400.000 de euro

Echipa de fotbal FC Hermannstadt anunță transferul mijlocașului Soni Mustivar, fotbalist cotat la peste 400.000 de euro.

Soni Mustivar s-a alăturat echipei sibiene din postura de jucător liber de contract.

”Mijlocașul central din Haiti are 30 de ani și este cotat la suma de 400.000 euro, potrivit site-urilor de specialitate. Acesta poate evolua și ca mijlocaș defensiv sau mijlocaș dreapta și a strâns până acum 19 selecții în naționala țării sale pentru care a înscris de două ori. La nivel de echipe de club, Soni Mustivar are în C.V. echipe importante din România, Franța, Azerbaidjan și S.U.A. , cum sunt S.C.Bastia, S.C.Orleans, Petrolul Ploiești, cu care a câștigat Cupa României în sezonul 2012-2013, Sporting Kansas City (MLS, S.U.A.) și Neftchi Baku, pentru care a evoluat în ultimele două sezoane”, au transmis oficialii clubului sibian.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Dan Ban

Acum 3 ani

Hai serios... de astia aveam noi nevoie in oras ? Pe banii primariei prin agenda sportiva se cumpara africani, in loc sa se investeasca in copiii din oras, romani. Agenda sportiva seamana mai mult cu agenda globalista, in care fanatismul globalistilor, dicteaza ca trebuie sa disparem... azi din echipa de fotbal, maine din oras, poimaine din tara, iar intr-o saptamana din toata europa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus