Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Transfăgărășanul se închide sâmbătă pentru o competiție sportivă

Transfăgărășanul se închide sâmbătă pentru o competiție sportivă

Circulația pe DN7C, Transfăgărășan, este închisă weekend-ul acesta, în ziua de sâmbătă, pentru Turul Ciclist al României. 

Concurenții Turului Ciclist al României vor pedala sâmbătă pe Transfăgărășan, potrivit programului publicat pe site-ul oficial al competiției. Așadar, accesul va fi restricționat între orele 10 și 17, pe DN7C, între Cârțișoara și Curtea de Argeș. 

Traseul etapei a 4-a a turului ciclist va trece prin Ghimbav – Codlea – Făgăraș – Viștea de Jos – Arpașu de Jos – Cârțișoara – Bâlea Lac –  Vidraru – Corbeni – Albești de Argeș – Curtea de Argeș, unde va avea loc Finish-ul acestei etape, cu lungimea de 222,7 km.

Mai multe detalii despre restricții și competiție găsiți pe site-ul Turului Ciclist al României.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Dorel Gogu

Acum 3 ani

Turul Ciclist al României merita mult mai multa mediatizare . Guvernantilor li se rupe in doua , in afara de o parte a presei , nimic ! Pacat , România merita vazuta inclusiv in strainatate !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus