Luni,
25.01.2021
Parțial Noros
Acum
2°C

Traseul măștilor produse de printcenter.ro. Siguranța cumpărătorului este pusă pe primul loc

Traseul măștilor produse de printcenter.ro. Siguranța cumpărătorului este pusă pe primul loc

printcenter.ro, din Sibiu, produce măști de protecție în condiții care să asigure siguranța clientului. Compania sibiană oferă tratamente antivirale dedicate tuturor materialelor textile cu rezultate dovedite științific de laboratorul Institutului de boli infecțioase și imunitare Peter Doherty din Melbourne, Australia, împotriva COVID-19.

În cazul în care oamenii se întreabă cum sunt produse măștile printcenter.ro, aceștia pot afla că traseul lor este unul complex și înainte ca ele să ajungă în posesia clientului, trec prin mai multe etape. Mai întâi, sunt imprimate prin două procese diferite. Pentru stratul din bumbac, imprimarea se face prin sublimare: întâi se imprimă modelul pe hârtie, după care se face transferul, la cald, pe materialul textil în rolă. Pentru stratul din Pes (un material rezistent inclusiv la temperaturi ridicate) procedura este una diferită. De această dată, imprimarea se face cu cerneală reactivă, direct în țesătură. Pentru fixarea culorii, aceasta trece printr-o baie de abur, la 102,5°C (steaming), după care ajunge la stația de spălare (washing). La finalul procesului de imprimare, ambele tipuri de  material trec în rolă prin stația de tratare de două ori.

În următoarea etapă, pe materialul textil care va deveni ulterior stratul exterior al măștii de protecție sunt aplicate două tipuri de tratament: Heiq Viroblock – protecție antivirală și antibacteriană și Heiq Eco Dry – water repellent (impermeabil). Pe stratul interior al măștii, sunt aplicate alte două tipuri de tratament: Heiq Pure – antimicrobian și odor control (tratament pe bază de argint și controlul mirosului) și Heiq Smart Temp – reglarea temperaturii.

Ulterior, materialele vor fi pregătite de croire și decupate digital cu ajutorul mașinăriei-laser. La final, cele două straturi vor fi unite prin coasere la mașina de cusut și li se vor atașa două benzi elastice, care vor ajuta la reglarea și fixarea măștii.

Pentru încrederea și siguranța deplină a cumpărătorului, cele două procese de imprimare sunt testate la Holstein Institute, Printcenter fiind singura companie din România care are certificare OEKO-TEX Standard 100 – Class l, produse pentru copii și sugari.

Prețul unui chit de șapte măști reutilizabile pentru copii, cu minim 30 de spălări este de 135 de lei. Acestea se pot purta toată ziua, fiind autoigienizante datorită tratamentelor aplicate.

printcenter.ro

Adresă: Sibiu, Șoseaua Ștefan cel Mare 193;

Site: www.printcenter.ro;

Program: Luni – Vineri între 08:00 – 17:00;

Telefon: 0369 101 506.

Vizualizari: 1253

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus